Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co może być przyczyną??

Polecane posty

Gość gość

To co opiszę jest dość dziwne może któraś też tak miała- otóż spotykam się z facetem ponad 7mc i mam blokadę przy nim nie mogę się załatwić, zrobić normalnie siku nie wspominając o puszczaniu bąków wszystko się we mnie kumuluje. Nie wspomne o seksie bo to to już w ogóle nie mogę osiągnać orgazmu. Dodam, że nie czuję jakiegoś mega pożądania do niego więc chyba wcale go nie kocham i to pewnie jest przyczyną. Koleś jest ustawiony i taki troche zakochany w sobie i mój organizm chyba się blokuje i robi się sztuczny przy nim, żeby wyjść jak najlepiej przy nim nie daj boze jakaś wpadk,a która by mu się nie spodobała. Wiem że on wstrzymuje np. bąki przy mnie no ale bez przesady ile tak można... Dodam, że boje się trochę samotności i chyba dlatego ciągnę tą znajomość ale coraz bardziej czuje, że się męcze i psychicznie i fizycznie. Pozatym jak on mi mówi, że mnie kocha to nie wiem ale czuje jakąś taką nie prawde w tym nie wiem mam jakieś takie przeczucie, że mówi mi to bo wie że chce to słyszeć...takie mam wrażenie.

Gość gość
A ponoć mówią, ze przeczucie zawsze pokazuje prawde... poza tym mam jeszce np. blokade jedzenia większej ilości nawet jak mi się chce bo boje się, ze krzywo będzie na mnie patrzeć. Albo powie mi, ze dużo jem. Wiem, że to co piszę jest głupie ale pierwszy raz w życiu mam taką sytuacje- to wskazuje chyba, ze my kompletnie do siebie nie pasujemy prawda??