Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gwałt powinien być traktowany na równi z morderstwem

Polecane posty

Gość gość

A każdy chamski dotyk jak g***t

Gość prawictwo pospolite 137
jedz do Indii, tam spełnią się twoje marzenia

Gość gość
W USA jeszcze do niedawna za gwałt można było dostać krzesło elektryczne. I tak powinno byc

Gość gość
za samogwałt obcinają obydwie dłonie.

Gość gość
Zgadzam sie :)

Gość gość
ja też uważam, że kary za gwałt są w Polsce śmiesznie małe, a już wyroki w zawieszeniu to jakiś absurd :o nie wiem czy w przypadku takiej tragedii chciałabym isc na policję, żeby mnie męczyli, upokarzali a oprawca dostał jakiś smieszny wyrok. chyba jedyną ulgę przyniosłoby obcięcia c***a sprawcy tępym zardzewiałym nożem :o

Gość gość
ale kto kogo g****i?ja sie nie obracam w takich towarzystwach w domu jestem juz o 18.00

Gość gość
za gw//alt powinni dostac 10 lat wie zienia conajmniej.w wie zieniu powinien byc gw//alcony przez 20 frajerow.przeciez te wyroki sa smieszne.

Gość gość
Bez przesady,morderstwo to odebranie komuś życia,od początku istnienia ludzi było złem największym jaki można wyrządzić drugiemu człowiekowi. Gwałt jeszcze kilka tysięcy lat temu był czymś normalnym,facet jak chciał to po prostu brał,postęp poszedł do przodu,zmieniły się zasady ale ewolucja potrzebuje więcej czasu,trochę wyrozumiałości,natury nie oszukasz,dajcie nam jeszcze trochę czasu aby z nas to samo wyszło.

Gość gość
Dlaczego miałby być gwałcony przez innych facetów,jak facet gwałci kobietę to kobieta jest gwałcona przez płeć przeciwną więc facet dla kary powinien być gwałcony również przez płeć przeciwną.

Gość gość
natury nie oszukasz- o matko :o a od kiedy gwałt jest naturalny? nawet u zwierząt samica daje przyzwolenie na kopulacje, np suka jak nie chce to tak pogoni psa, że ten się boi zbliżyć, nawet jak jest 2 razy większy. to jest wbrew naturze, bo akt seksualny ma tylko sens wtedy, kiedy samica jest gotowa zostać matką

Gość gość
Niestety suka na ogól nie jest mniejsza a pies szanuje odmowę. Facet nie.

Gość gość
W USA kara za gwalt to 50 lat, tyle dostał Polanski. I żeby uciszyć ofiarę pewnie jej zabulil kilka milionów. Za klepniecie w dupę można otrzymać kilkadziesiąt milionów.

Gość gość
Ja pisałem o ludziach nie o zwierzętach,suka jak ma cieczkę to da pierwszemu który ją dopadnie i to nie jednemu,ale suka ma cieczkę co 6 miesięcy,daje jak tylko jest gotowa. Kobieta jest płodna praktycznie cały czas i kiedyś tak samo jak suka dawała który chciał,do tego nas przyzwyczaiłyście przez tysiące lat,nie można tak nas odstawić z dnia na dzień,trzeba jeszcze kilka tysięcy lat aby z nas to wyszło.

Gość gość
Jak ludzie żyli w plemionach to gwałtów dopuszczaly się tylko obce plemiona. Była kultura spajajaca cala grupe. Jak człowiek się przeniósł do miast to te więzi znikły i facet każda kobietę traktuje jak obca

Gość gość
no nie bardzo, kiedyś człowiek też nie ****ał się z kim popadnie, bo jest umiarkowanie monogamiczny tzn że ma tendencje do wiązania się w pary, jest to i była od początku naszego gatunku dominująca strategia rozrodcza o czym świadczy np stan zakochania

Gość gość
A słyszałaś o czymś takim jak miłość od pierwsze spojrzenia? To po pierwsze,po drugie 20% kobiet zgwałconych w czasie aktu gwałtu miały orgazm,teraz pomyśl ile kobiet ma problemy z orgazmem, które współżyją w związkach,coś to chyba mówi,prawda?

Gość gość
skad te 20%? z jakiego źródła?

Gość gość
Kary są jakie są. W dużej części dlatego, że w niektórych przypadkach ciężko udowodnić winę. Dużo też kobiet kłamie, że została zgwałcona a tak naprawdę same tego chciały.

Gość gość
To jest normalne. Orgazm podczas gwałtu maja tez mężczyźni. Mężczyźni maja przecież erekcję. Wywołać podniecenie można nawet ocierając się o zaciasne spodnie. To nie znaczy ze ona się godzi na gwałt. Doznaje go mimowolnie.

Gość gość
20%?! chyba ze 2 albo raczej 0,2% :o z punktu widzenia biologii jest to małe prawdopodobne, bo wydzielanie adrenaliny i noradrenaliny podczas silnego stresu blokuje wydzielanie endorfin w mózgu oraz wpływa na zwężenie naczyń krwionośnych, w tym niedostateczny dopływ krwi do narządów płciowych.

Gość gość
Czasami gwałci przyjaciel i juz poziom adrenaliny może być całkiem niski i pomimo odrazy i wstretu mogą wydzielać się endorfiny.

Gość gość
jak raz chlopak chcial mnie "wziac" z zaskoczenia to skonczylo sie to tylko bólem bo nie byłam gotowa, byłam tam sucha i sam ból miałam a przez to zero podniecenia... myslisz ze kobieta bedzie miala przyjemnosc z wkladania w nie c/h/u/j/a na sucgo jeszcze przez akiegos jelopa, imbecyla, obrzydliwca i boksera?

Gość gość
Wyobraź sobie ze gwałci cie ktoś atrakcyjny i całkiem sympatyczny w ten sposób ze twoje zdrowe reakcje zostają opóźnione w czasie. Robi to powoli i bez wiekszej agreesji mowiac czule slowka.Nie uciekasz tylko jesteś w szoku, nie dociera do ciebie cala sytuacja. Ten ktoś nie jest skrajnie zły i np.budził wczesniej pozytywne emocje.

Gość gość
Często występuje syndrom sztokholmski i kobieta nawet potrafi się zakochać w swoim gwałcicielu,wszystko to stworzyła natura i gwałt też jest naturalnym odruchem,jak już pisałem,natury nie oszukasz. Oczywiście nie chodzi mi również o gwałcenie dzieci tylko o dojrzałe kobiety.

Gość gość
Weź juz s********j z tymi naturalnymi odr******* Kanibalizm to tez naturalny odruch