Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

rozstanie, problemy

Polecane posty

Gość gość

Ponad pół roku temu rozstałam się ze swoim chłopakiem. od tamtego momentu zaczęło się to dziać. Przestałam wychodzić z domu, miałam myśli samobójcze, często brałam środki nasenne, odsunęłam się od przyjaciół, od bliskich mi ludzi. Nie potrafiłam powiedzieć głośno tego co mnie boli.. po dwóch miesiącach zaczęły się problemy z odżywianiem, nie mogłam na siebie patrzeć, patrzyłam w lustro i płakałam. Zaczęłam się odchudzać, na różne sposoby, aż wreszcie zaczęło się wywoływanie wymiotów, zamykałam się w łazience z wielkimi wyrzutami sumienia.. Schudłam parę kilogramów, ludzie patrzyli na mnie i zazdrościli mi bo podobno miałam ładną figurę, ale ja czułam się coraz gorzej, coraz bardziej się w to zagłębiałam, coraz bardziej siebie nienawidziłam. W końcu któregoś razu, gdy zaczęły mi wypadać włosy a paznokcie były w okropnym stanie opamiętałam się, jednak z myślami nie mogę sobie poradzić do dzisiaj. Jest mi ciężko, coś cały czas siedzi mi w środku, nie potrafię polubić siebie, własnego ciała. Nie wierzę, że mogę się komuś kiedyś spodobać, chciałabym żeby było jak dawniej, żeby wróciła dawna chęć życia.. Nie umiem prosto w oczy powiedzieć komukolwiek co mnie gryzie, że potrzebuję pomocy. Przed wszystkimi udaję, bo nie wiem co mam robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować