Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wedl was zycie jest piekne

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
zależy jak się układa moje teraz jest średnie

Gość gość
nie i nigdy nie bedzie

Gość gość
jesteśmy kowalami swojego życia, czasami jest do d**y ale to my mamy wpływ na nie. więc nie ma co się załamywać i trzeba iść do przodu :D

Gość gość
niestety nie zawsze mamy wpływ na to co dzieje się w naszym życiu

Gość gość
absolutnie mamy, nic się nie dzieje bez przyczyny- to co jest pokazuje nam, że należy wyciągnąć odpowiednie wnioski i iść dalej z podniesioną głową. A nie siąść i płakać i mówić, ze wszystko jest do d**y

Gość gość
owszem, trzeba wyciągnąć wnioski, ale nie na wszystko mamy wpływ np podjęta przez rodziców decyzja w czasie naszego dzieciństwa może ciągnąć konsekwencje do starości, albo na niektóre "rzeczy" jest już za późno a bez tego nie jesteśmy szczęśliwi....

Gość gość
Akurat teraz dla mnie jest piękne. Mój mąż ma na dniach rozmowę o nową pracę, poprzednią tzn obecną lubił ale w nowej może dostać aż 400 zł miesięcznie więcej. Moja mam przeszła bezproblemowo ważną operację kilka dni temu. Moje dziecko nauczyło się korzystać z ubikacji. ot, takie rzeczy cieszą :) życie jest piękne,. co z tego, że sama mam lekką nadwagę i taką sobie pracę , próbuję to zmienic

Gość gość
jest fascynujace w swojej różnorodności :)

Gość gość
zazdroszczę Wam takiego optymizmu

Gość gość
no może i się ciągną pewne rzeczy od małego ale to właśnie znak, że tak miało być a nie inaczej i dlatego należy się cieszyć z tego co się ma. Teraz trzeba patrzeć by nie popełniać takich samych błędów jak popełnili według was np. rodzice i iść do przodu z podniesioną głową :D

Gość gość
Założycielu tematu a dlaczego wdł. Ciebie nie jest piękne?

Gość gość
Ja cały czas cierpię nic mi się nie układa: - w pracy mam mobbing strach tam iść, -od 4 lat staram się o dziecko bezskutecznie, -wydaje wszystkie swoje oszczędności na leczenie, -od 9 lat choruje na astmę oskrzelową - mam stary rozwalony samochód,który znowu się zepsuł na który brakuje już funduszu na naprawę. Jedyne szczęście,które mnie spotkało to że wyszłam za mąż za wspaniałego człowieka,który mnie cały czas wspiera.

Gość gość
Wszystko co nas otacza ; nasza planeta, wszechświat, jest przecudowne. Jestem częścią tej magii która sprawia że życie jest równie przepiękne.

Gość gość
no właśnie nie ma nic piękniejszego jak wsparcie drugiej osoby a to już masz, te rzeczy prócz starania się o dziecko to dobra materialne dzisiaj je masz jutro nie...rzecz nabyta. Nie poddawaj się staraj się dalej o dziecko może się uda najwyraźniej Bóg tak zapisał Ci twoje życie. Ciesz się z tego co masz.

Gość gość
Ja też mogła bym powiedzieć, ze moje życie jest do d**y załamać się i koniec bo wzięłam rozwód poszłam do innego faceta, który okazał się palantem teraz żałuję, że tak postąpiłam chcę wrócić do męża ale on nie chce. Tłumacze sobie, że tak po prostu miało być i jeżeli będzie mi dane zejść się znowu z moim byłym mężem to to nastąpi... Trzeba odbierać wszystkie rzeczy, które daje nam życie w kolorowych barwach. Bo z takim podejściem jak ty nabawić się można depresji