Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozkochac w sobie dojrzalego faceta?

Polecane posty

Gość gość

lubimy sie, wiem, ze Mu sie podobam, ale chcialabym, by mnie pokochal.

Gość gość
najpierw naucz sie pisac zaimki osobowe mala litera, a potem mysl o rozkochiwaniu :D

Gość gość
do miłosci gramatyka jest zbedna

Gość gośćszarik
Ona Go wyróżnia,też tak robię,Gogo...

Gość gość
wiem, ze pisze sie je z malej litery, ale jezeli chce sie podkreslic, iz mamy szacunek do tej osoby, to uzywa sie wielkich liter ;-)

Gość gość
Na to nie ma recepty. Musi byc miedzy wami chemia, to podstawa, a na to wplywu nikt nie ma. Jak juz ta chemia bedzie, to nie mozesz od razu wskoczyc mu do lozka, bo przegrasz sprawe. Musisz byc niedostepna i dac mu czas na rozwiniecie sie u niego sfery emocjonalnej. Dopiero potem mozesz isc z nim do lozka. Dziewczyny niestety zaczynaja od d**y strony, i szybko zostaja same. Zaden facet nie chce puszczalskiej partnerki na stale.

Gość gość
tak ONA ma racje

Gość gość
pisanie zaimkow osobowych (oprocz tych w drugiej osobie- Ty, Ciebie, Tobie) wielka litery to blad ortograficzny. niewazne, jakie kieruja wami motywy, to wciaz blad.

Gość gośćszarik
Czasem największym błędem jest motyw...

Gość gość
jakas chemia juz jest. nie chce od razu isc do lozka, nie naleze do puszczalskich. a co wplywa na rozwiniecie sfery emocjonalnej u mezczyzny? wiem, ze moze glupie pytanie, ale nie mam doswiadczenia z mezczyznami, to moja pierwsza powazna milosc.

Gość gość
gość dziś temat dotyczy czegoś innego niz gramtyka czy ortografia.... więc nieymdrzaj sie i skoncz szpan swoja rewelacyjna znajomoscia jezyka polskiego bo to jest forum nie szkoła i tu się odpowida na zadane pytanie a nie wcina w temat z darmowymi korepetycjami z jezyka polskiego ... PS jesli ci sie nudzi i chcesz sie pobawic w polonste by podbc swoje ego,sprawdz moja wypowiedz pod wzgledem ortografii i gramatyki a wyniki zachowaj dla siebe

Gość gość
za sprawdzanie wypowiedzi pobieram sowite wynagrodzenie :) a jak widze oczywisty i razacy blad- skomentuje go bez wgledu na tematyke watku. kpw? no, a teraz wbij sobie do glowki to, czego sie nauczylas i pros ladnie o porady, jak uwiesc starego pryka.

Gość gość
"jak rozkochac w sobie dojrzalego faceta? " niewiem ale z tego o zauwazyłam to leca w 99% na urodę

Gość gość
Co wplywa? Glownie niedostepnosc wlasnie:D Mezczyzni to lowcy i lubia gonic kroliczka. Im dluzej go gonia, tym silniej go pragna. Okazuj mu zainteresowanie, ale nie nachalnie. Nie lec zawsze do niego, gdy tylko kiwnie palcem. Miej wlasne zycie i wlasne plany. Do tego duzo usmiechu i bedzie super. Czego ci serdecznie zycze.

Gość gość
gość dziś no kpw! f.. off

Gość gość
f******urself, dumb illiterate! powinnas po nogach calowac za wskazowki, ktore pomoga ci, przynajmniej w sferze pisowni, ukryc plebejskie pochodzenie.

Gość gość
jak zaciągnąć do wyra młodą dziewczynę?

Gość gość
gość dziś ty! weź się odwal z tą polszczyzną ... nie chce zadnych korepetyci ... namolny cieciu

Gość gość
,,gość dziś Co wplywa? Glownie niedostepnosc wlasniesmiech.gif Mezczyzni to lowcy i lubia gonic kroliczka. Im dluzej go gonia, tym silniej go pragna. Okazuj mu zainteresowanie, ale nie nachalnie. Nie lec zawsze do niego, gdy tylko kiwnie palcem. Miej wlasne zycie i wlasne plany. Do tego duzo usmiechu i bedzie super. Czego ci serdecznie zycze." dziekuje ;-)

Gość gość
Spedzaj z nim czas.

Gość gość
Tylko uważaj bo króliczków biega wiecej i może złapać innego.

Gość gość
Po prostu uśmiech, uwodź go wzrokiem oni to lubią. Patrz sie ukradkiem czasem spuszczaj wzrok:-) badz przy nim kręć sie przy nim. Pokaz ze go lubisz:-) ale jak zaczaisz ze zaczął sie toba interesować nie łaż z nim odrazu do łóżka:-) daj sie uwidzic mu... Ty tez to rób:-) ja cos takiego ciagłam 3lata ale faceta bardzo niedostępnego rozkochałam uczyłam tego czego on urzywał:-)

Gość gość
" faceta bardzo niedostępnego" niedostępnego dla ciebie czy ogolnie?

Gość gość
ja zadnego narazie nie rozkochałam ... przynajmniej w mojej defnicji miłości nie są we mnie rozkochani