Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kelo

2 miesiace po zerwaniu a ja dalej codziennie placze za ex

Polecane posty

Gość kelo

Uwazam, ze pomimo roznic bylismy dla siebie stworzeni. A spapralismy to. On przy zerwaniu powiedzial ze definitywnie juz nic nie chce. Nie moge sie otrzasnac. Wiem, ze juz nikogo nie poznam, a na pewno nikogo takiego. Wyobrazcie sobie perspektywe bycia jeszcze ok. 30 lat samotna i wspominania tego jednego czlowieka. Dla mnie to tragedia :(

Gość gość
Kochana mam to samo! Tęsknie za nim jak diabli.. minelo tez ok 2miesiace moze jeszcze nie całe a ja placze jak wariatka w domu... wiem ze to byl ten bo czulam cos tak niespotykanego a on odeszdl.. jak zyc sie pytam? no jak mam zyc? tak bardzo chcialam miec meza, dzieci... taka chcialam byc szczesliwa... a teraz jestem sama jak palec... Wiedz jedno, że rozstania to teraz nic dziwnego...ludzie nie szanuja milosci... sciskam Cie wirtulanie i pamietaj wiem co czujesz! bedziesz chciala pogadac wal smialo moze razem sie pouzalamy nad soba i do czegos dojdziemy! :D Anka

Gość gość
Bez powodu faceci was nie zostawili, no ale wy swoich wad nie widzicie przecież.

Gość gość
Dziewczyny nie piszcie na forum tylko tel do koleżanki i na piwko. A oni... widocznie nie byli warci waszego czasu.

Gość gość
Tak tak.

Gość kelo
No nie szanuja, on wolal skupiac sie na tym co zle w tej naszej relacji, niz na tym co dobre. Moze nie szanowal, bo wiedzial, ze szybko znajdzie kolejna - jest wysoki, dobrze zarabia, nie jest moze przystojny, ale dzis kobiety jak zobacza, ze moga cos z faceta wydusic, to same sie pchaja. A ja go kochalam, nigdy nie zdradzilam, nie flirtowalam na boku,bylam z nim w trakcie jego choroby w szpitalu i co? Zostawil...

Gość kelo
Widze moje wady i chcialam to naprawic, nie pozwolil.

Gość gość
No wlasnie bylas za dobra. Gdybys oszukiwala, zdradzala, klamala, wykorzystywala finansowo, olewala go, inne byloby zakonczenie tej znajomosci.

Gość gość
Ty placzesz :( a on ma to gdzies i juz pewnie zabawia sie z inna Zaden facet nie jest tego wart , ani jednej lzy. Wyjdz do ludzi ,zajmij sie czyms i przestan o nim myslec:) zycie jest krotkie ,szkoda marnowac czasu na zycie przeszloscia.

Gość Zapomniana dziewczyna
U mnie minęły dwa lata, a nadal myśle i tęsknie z a nim:-(

Gość gość
Glupie jestescie. Nie szkoda was zycia? Chlipia w poduche latami a oni juz dawno zapomnieli. Dziewczyny wezcie sie w garsc bo jestescie zalosne. Skoro sie rozstaliscie los tak wlasnie chcial. Dobra, milk nie jest ale na swiecie jest tylu fajnych, roznorodnych facetow ze nie ma sensu ryczec. Mozecie teraz wbic sie w seksy kiecke i poleciec z kolezanka na calonoscna impreze, przezyc jakis romans, cos fascynujacego. Ja rozstalam sie po 5 latach bo przyprawial mi rogi. Poryczalam 2 dni i koniec, zaczelam imprezowac, jezdzic po europie. Po paru mcach byly mi skamlal a ja czulam sie jak bogini. Nie dajcie sie zwariowac.

Gość gość
popieram (17,26) tak wlasnie trzeba robic :D zycie to nie tylko faceci ;) i bez nich tez mozna fajnie zyc

Gość gość
Ale jak się człowiek zakocha to święty boże nie pomoże.

Gość gość
przejdzie wam.mi przeszlo.

Gość gość
szukajcie innego.

Gość gość
zostawili bo nie kochali was.

Gość gość
nie pocieszę Cię, ale ja płaczę choć minęło już ponad 3 lata. Dodam, że w tym czasie nie spotkałam się z nikim innym, po prostu nie potrafię. Strasznie za nim tęsknię.

Gość gość
ja się odezwałam po ok 3 latach... nic z tego nie wyszło.. on się odezwał do mnie po kolejnych prawie 3 latach...i mi znów poharatał serce,nawet się nie spotkaliśmy,wystarczyło-że do mnie napisał,takie słowa,że tylko wziąć sznur i się "obwiesić" ...mam dla tego człowieka ciągle jeszcze dobre uczucia,ale powinien mieć w sobie jakąś odpowiedzialność,i choć nie ranić mnie tak strasznie... ....a autorka reaguje poprawnie,każdy to robi na swój sposób,trzeba dać sobie czas,i żyć,,,życie jest jedno,a to że nam nie wyszło z kimś ,trudno,leci dzień za dniem,trzeba się cieszyć chwilą,,i uszy do góry..🖐️

Gość gość
Mozesz cale zycie przeplakac jak z tym nie skonczysz :( jezeli jakis duupek jest sensem twojego zycia to nie ma na to rady :( placz , rozpaczaj a on sobie fajnie zyje i ma gdzies to co ty czujesz

Gość gość
to nie byl odpowiedni facet.

Gość gość
trzeba sie z tym pogodzic.

Gość gość
ale jak ciężko się z tym pogodzić....

Gość gość
Rozumiem was dziewczyny, ja też rycze, 8 lat z nim przeżyłam i co teraz...pustka..ból w sercu. W chwili największej złości też sobie powiedziałam, że teraz mogę się bawić, spotykać się, szaleć, ale jak emocje opadły teraz jest to dla mnie marne pocieszenie...bo nie takie życie planowałam. Chciałam mieć tego jedynego na całe życie, nie zależało mi na ślubie, dzieciach, ale bratniej duszy, która spędzi ze mną życie...I tak właśnie ryczę, bo on jest moją bratnią duszą, z która już nie jestem :(

Gość gość
on nie jest twoja bratnia dusza skoro odszedl :O wiec przestan sie nakrecac i zacznij zyc ;)

Gość gość
podobal mi sie jeden facet ale teraz poznalam innego.

Gość gość
Chodź do nas na forum rozstanie powrót czy to możliwe Dużo nas cos co się dzieje z tym swiatem

Gość gość
to nie byla prawdziwa milosc.

Gość gość
Nie warto płakać po kimś kto odszedł , taką osobą nigdy nie kochała , twoja zmiana na lepsze by nic nie pomogła , on już cię nie kochał , ale mam nadzieję ze po latach od założenia tego wątku udało ci sie

Skoro mu było źle to odszedł. Co to za gadanie "nie skupiał się na tym co było dobre"? XX Tia, wiem stara wypowiedź.