Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to duży wstyd?

Polecane posty

Gość gość

mam 26 lat a dopiero będę bronić licencjat :o tak mi się w życiu ułożyło, że na drugim roku studiów dopadła mnie depresja i załamanie nerwowe, nie zdałam roku, trafiłam do szpitala, potem dochodziłam do siebie i trochę pracowałam. Postanowiłam wrócić na studia, bo niewiele mi zostało, a skoro już zaczęłam...

Gość gość
tak, w dzisiejszym świecie to wstyd. jeśli jesteś zwolenniczką dzisiejszego świata, to powinnaś po obronie jeszcze raz ześwirować, tym razem ze wstydu

Gość gość
dzięki :(

Gość gość
myślicie, że nie mam szansy na dobrą pracę, normalne życie? Już zawsze będę z tyłu? :(

Gość gość
Ja 21 lat a 3 gm, wiec luz xD

Gość gość
a co się stało w Twoim życiu, że wcześniej nie skończyłaś szkoły? mam wrażenie, że każdy patrzy na mnie jak na debila, a paradoksalnie miałam problemy na studiach przez zbytnie przejmowanie się i własne wygórowane wymagania :(

Gość gość
A czy ważny jest powód? Czy to że np. zmarł mi ojciec czy porzucił mnie narzeczony ma tutaj jakieś znaczenie? Chyba nie. Najwazniejsze w całej terj sprawie jest znalezienie dobrego lekarza (http://www.cp-choroszucha.pl/), który będzie wsparciem i pomoże wyjść z tego stanu.