Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaKaKarolajnanana

brat mojego faceta i 'to coś'

Polecane posty

Gość KaKaKarolajnanana

Jestem ze swoim facetem przez ponad pol roku, kocham go, ale ostatnio pokazał swoją twarz, stał sie agresywny, przepuszcza pieniądze na fajki i alkohol (no i na jakieś wspólne wyjścia, których raczej mniej, ale zawsze...) jakiś czas temu mnie szarpał, krzyczał na mnie, wyzywał, nie wiem co mu się stało, wiem że kiedyś ćpał, ale od czasu kiedy zaczęliśmy ze sobą przestał, przeważnie spędzamy całe dnie razem no i wtedy nie robil niczego dziwnego, nie brał, tylko pił... Ciężko mi z tym, więc postanowiłam wygadać się jego bratu, on za to jest strasznie ułożony, rozsądnie podejmuje każdą decyzje, w dodatku jest bardzo przystojny, dobrze zbudowany... Na początku nie zwracałam uwagi na jego cechy fizyczne, w końcu to bracia, za to zawsze dobrze nam sie rozmawiało, do czasu aż mojemu nie odwaliło. Jego brat często mówił mi, że jestem słodka, piękna, ładnie pachne, kiedyś kiedy u nich spałam i leżałam w łóżku krzycząc moje imie i na przywitanie dał mi takiego buziaka w czoło, ostatnio często mnie przytula, kiedy pociesza i tak jakoś... Podle się czuje, kocham mojego faceta ale do jego brata jednak mnie ciągnie, to wszystko jest chore i zastanawiam się, czy najlepiej dla wszystkich nie byłoby, gdybym się od nich odcięła. Jak myślicie?

Gość gość
to chyba jego brata ciagnie do ciebie idiotko

Gość KaKaKarolajnanana
Może grzeczniej? Nie rozumiem tej sytuacji, jest jakaś dziwna.

Gość gość
Twój facet jest burakiem, ale to nie znaczy że masz prawo go zdradzać. Chcesz być z jego bratem? Rozstań sie z obecnym.

Gość gość
Może złego brata wzielas :D

Gość gość
kiedyś kiedy u nich spałam i leżałam w łóżku krzycząc moje imie xxx

Gość KaKaKarolajnanana
Nigdy nie śmiałabym zdradzić kogokolwiek, jeżeli chodzi o jego brata to może ma taki sposób okazywania sympatii, pogubiłam się już.

Gość gość
nie wyobrażaj sobie za dużo. A Ty skoro masz takiego faceta to rozstań się z nim, nie warto tego ciągnąć.