Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam :) mam może banalne pytanie ale jednak je zadam, choć sama temat zgłębiałam, ale chce podpytać może bardziej doświadczonych kobiet. A więc ostatnią miesiączkę miałam 16-20.05, cykle ostatnio mam dość nie regularne od 29 do nawet 34 dni. Do czego zmierzam - mianowicie 23.05 kochałam się ze swoim chłopakiem, skończył we mnie. I tu pojawia się moje pytanie - czy jest możliwe, by mogło dojść do zapłodnienia??? Proszę o konkretne odpowiedzi, bez głupich komentarzy. Z góry dziękuję :)

Gość gość
wszystko jest możliwe :D

Gość gość
Twoje cykle są regularne. Przy seksie bez zabezpieczenia zawsze jest możliwość.

Gość gość
Myślę że są bardzo małe szanse. 23 mają miałaś dopiero 7 dzień cyklu. Miałam sytuacje gdy seks do końca był 10, 11 dnia cyklu przy cyklach 28-30 dniowych i nie skończyło się to ciążą. Za wiele dni przed owulacja stosunek żeby plemniki mogły dożyć. W praktyce żyją one do 72h. Te 5 czy nawet 7 dni żywotności plemników to muszą być bardzo rzadkie przypadki.

Gość gość
Kalendarzykiem nie wyznacza się owulacji. I to, że Ty nie zaszłaś w ciążę to jeszcze nic nie znaczy. Zaledwie ok. 25-30% niezabezpieczonych stosunków w dni płodne kończy się ciążą.

Gość kinka12
Zawsze istnieje możliwość :)