Gość gość Napisano Maj 31, 2015 Jestem nastolatka i od kad pamiętam moi rodzice zawsze odemnie dużo wymagają lecz ja nie jestem tak zdolna ciągle czegoś chcą a że mam oceny słabe a to że nic im nie pomagam a kiedy wracają z zebrania mówią widziałaś jak ona się dobrze uczy a ty co a ja zawsze przez nich płacze albo mówią że nie mam żadnych koleżanek a jak chcę z nimi pojechać na miasto czy się spotkać to oni mówią a po co żeby pieniądze wydać a których i tak mi nie dają często muszę oklamywac inne koleżanki mają firmowe ciuchy są wysportowane a ja co nic choć mogła bym to mieć ale im szkoda pieniędzy nigdzie nie jeżdżę z nimi typu galeria lody pizza najwyższej do rodziny. Mam dość zazwyczaj by ich nie słuchac włączam muzykę lub leżę w łóżku i wymyślam historie o życiu pomóżcie ja nie mam już siły jak mam im wytłumaczyc że mnie boli to jak mnie traktują często widzę szczęśliwą rodzinkę i myślę dlaczego ja nie mogę takiej mieć i maja też bardzo delikatnie nerwy nie stosują kar typu szlaban tylko kary cielesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach