Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jaki rowerek biegowy kupić, na co zwrócić uwagę przy wyborze...

Polecane posty

Gość gość

Doradźcie coś

Gość gość
Kola pomoowane i hamulec zeby byl

Gość gość
A jaki model polecacie?

Gość gość
Jejku uzyj mozgu ja ma taki za 350 zl i ci polece a ty szukasz do jakiejs innej kwoty moze. Jak podam model zapytas nas o kolor? Rower jak rower lepszy ma pompowane kola i tyle...

Gość gość
Zwróć uwagę na to żeby byl bardzo lekki, żeby kola były wypełnione (żeby nie wkręciły się spodenki), żeby bylo regulowane siedzenie i żeby kierownica nie kręciła się w kolko tylko blokowała w połowie. To tyle :) mój synek ma B-Bip Bellelli i jestesmy bardzo zadowoleni, ma ochraniacze na rączki w razie upadku i jest leciutki, no i ma wszystkie cechy jakie wczesniej opisalam ;)

Gość gość
A jaki lepszy - drewniany, plastikowy czy aluminiowy? Koła 10 czy 12 cali? Kierownica prosta czy taka typowa?

Gość gość
Dla 2 latka- 10cali, dla 3 latka -12 cali. My mamy b twin z decathlona. Ma hamulec i blokadę skrętu kierownicy. Drewniane są za ciężkie na taki więc się nie decyduj, po co utrudniać dziecku?

Gość gość
My tez mielismy ten z Decathlonu : Run Ride B'TWIN. Super sie sprawdzil, corka 3 sezony na nim smigala, pozniej w ciagu 2 dni bez problemu przesiadla sie na normalny rower bez bocznych kolek :)

Gość gość
Autorko u mnie w biedronce sa teraz rowerki biegowe po 199zl, mój chrześniak ma taki i jest świetny, plastikowy, lekki, przejdź się i sama zobacz :)

Gość gość
moja córka miała milly mally nie drogie ale tez bez szału synowi kupilismy Hudora taki zielono biały sprawdz na allegro rewelacja

Gość dora554
na to czy jest lekki i czy dziecko dotyka nóżkami ziemi to najwazniejsze ja na avans.pl kupowałam rowerek mateuszowi drewniany

Gość zosiulka159
Tutaj kupisz bardzo dobre rowerki biegowe http://profitness.pl/ . Najważniejsze to aby był solidny. Nasz syn ma i był to bardzo dobry zakup .