Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje,ze nie podobam się facetowi

Polecane posty

Gość gość

To taki typ ciamajdy ale nie zmienia to faktu,ze jest facetem. Widac ze cieszy go moja obecnosci itepe...przezywa wszystko,a nawet raz slyszalam jego placz. jestem dla niego oschla,bo czuje ze nie podobam mu się jako kobieta.w ogole nie dazy do dotyku, jego komplementy to takie typu Dobrze gotujesz, sprzatasz itp! zadnych typu ladnie wygladasz...raz mi powiedział,że pasowałyby do mnie inne spodnie niz te ktore mam na sobie (mial na mysli takie z wyzszym stanem, tamte maskuja talie ale lubie je) innym razem przylapalam go jak patrzyl na moj biust czy tylek..ale nie traktuje tego jak komplement. jest mi przykro i jestem zła, mysle zeby wycofac sie z tej znajomosci. co robic, czy moje podejrzenia sa sluszne?jak myslicie-szczerze. A dodam jeszcze,gdyby to mialo jakies znaczenie, ze mam powodzenie ogólnie. Podobam się facetom, gdzie bym się nie pojawiła zawsze mam jakis adoratorów. A przy nim czuje sie strasznie niedowartosciowana😠 :(

Gość gość
ciamajda ... zamiast się na ciebie rzucić i zaspokoić on ci komplementy o sprzątaniu prawi

Gość gość
Dla mnie to troche upokarzajace zwlaszcza ze jestesmy mlodzi

Gość gość
moze jest gejem?a ty jestes jego przykrywka?

Gość gość
nie wiem. Do tej pory mial tylko jedna laske ponoc ale ona nie zyje wiec juz sie nie dowiem jaki byl dla niej,czy w ogole byli para itp. Z drugiej strony patrzyl ukradkiem w biust itp wiec nie wiem czy jest gejem moze to celowe zagranie

Gość gość
up

Gość gość
hmm skoro o Ciebie jakoś zabiegał tzn ,że mu się podobasz

Gość gość
Sa tacy co nie lubią mówic kobicie komplementów... nie pochwalam tego, ale tak bywa

Gość gość
ale co mu sie podoba? sprzatanie?pff

Gość gość
poz tym on nawet nie daje mi jakos odczuc ze podobam mu się przede wszystkim jako kobieta. Żadnego zalotnego spojrzenia,dotyku,czasami okaze czulosc-ale to mam od przyjaciol wiec nie czuje sie wyjatkowo, nie czuje ze jestem z nim w relacji prawie zwiazkowej. nie wiem co mialoby byc pozniej-gdybysmy oficjalnie byli parą

Gość gość
zadna z was nie miala tkiego typka?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
a merdałaś pupą? ;) bo moze bardziej dosadych sygnałów potrzebuje

Gość gość
etam, na co ci taki? myslisz o nim to pewnie ci sie podoba, co z tego ze ciamajda? daj sobie spokoj, chcesz byc kuchtą ? :/ czasem nie rozumiem kolezanek eh zadreczaja sobie glowe jakimis frajerami :(

Gość gość84
Chyba nie nadajecie na tych samych falach...ale próbować możesz. Co ci w sumie szkodzi ?