Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka joszi co miłość nosi

Dziewczyny POMOCY !!!!

Polecane posty

Gość Taka joszi co miłość nosi

Witam mam problem poznałem cztery miesiące temu dziewczynę najwspanialszą w moim życiu wszystko jest super bardzo dba o mnie i widać że jej bardzo zależy. kiedy jesteśmy razem jest idealnie a jak odjeżdzam od niej to już zaczynają się problemu a już mówię dlaczego jesteśmy ze sobą 4 miesiące i na początku naszego związku powiedziałem że mam super przujaciółkę że zawsze się zwierzamy i zawsze sobie pomagamy i w każdej sytuacji jej pomogę lub ona mi i moja dziewczyna była o to zazdrosna moim zdanie a jej zdaniem obawiała się ok więc postanowiłem zerwać kontakt z przyjaciółką i nie widziałem jej z 4 miesiące ale moja dziewczyna dzień w dzień wypytuje o nią i ciągle znajduje to nowe preteksty a za każdym razem jak chcę wytłumaczyć że ta przyjaciółka nic nie znaczy dla mnie to ona to odbiera że ja móię że tą przyjaciółkę bronie że mowię jaka to najwspanialsza i tak dzień w dzień jak jestem u dziewczyny to super a jak tylko wyjeżdzam to od razu afera ze ja z przyjaciółą to albo tamto że mi na niej zależy za ja chcę się z nią spotykać i tak już przez 4 miesiące i teraz powiedzcie mi czy to ja coś źle robię czy to jej wina ? jej ciągle jest przykro o tą przyjażn któa byłą kiedyś a ja się wkurzam że ona o tym mówi i nasz związek się przez to rozpadł czy wszystkie kobiety są takie ?

Gość gość
Musi być niedowartościowana, zakompleksiona. Ja się osobiście boję takich ludzi. Jak już teraz robi bezsensowne zarzuty, to co będzie potem.

Gość takajoszi co serce nosi
no zakompleksiona bo nie dodałem że miała wcześniej związki w których jeden facet ją bił drugi zdradzał a trzeci miał żonę :(

Gość gość
no to sie jej nie dziw. a nie mozesz ich ze soba zapoznac? Zeby poznala kim jest ta twoja przyjaciolka zeby sobie wytlumaczyly sobie pewne rzeczy?

Gość Takajoszi
Właśnie że chciałem je poznać ale ona nie chciała pózniej zerwałem totalnie kontakt z przyjaciółką dla dobra sprawy ale to nic nie pomogło

Gość gość
ma uraz jakis. Albo sprobujesz jej to wszystko jakos wyjasnic i zapewnic jej ze to tylko przyjaciolka albo z nia zerwij. A co na to ta twoja kolezanka?

Gość Takajoszi
No my się znamy z 15 lat nawet jak ją olałem i nie odzywałem się przez 4 miesiące to powiedziała że nie chce być natrętna i też nie pisała bo rozumie że mam dziewczynę ale pomimo tego że taj ja olałem to powiedziała mi że drzwi są dla mnie u niej zawsze otwarte i jak tu powiedzieć dziewczynie ze moja koleżanka jest zła a moje dziewczyna któa dzień w dzień truje mi o niej to jest najlepsza na świecie ? :(

Gość Takajoszi
PS 4 miesiące jej to wyjaśniam a moje słowa obracają sie przeciwko mnie

Gość gość
Speobuj z nia pogadac ostatni raz i powiedz jej ze to jest ostatni raz, zaproponuj ponowne spotkanie we 3.Skoro powie ze nie i nie zmieni swojego postepowania to z nia zerwij-po co sie meczyc?.A może twoja dziewczyna ma jakies powody do zazdrosci? Ta przyjaciolka napewno jest tylko przyjaciołka? Nie probowala kiedys z toba byc?