Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam znajomych a moje zycie to dno.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jak w temacie, tylko nie chodzi o to ze w ogóle nie mam przyajciół bo mam tam jakieś 4 bliższe koleżanki ,jednak nic po za tym... Jesteśmy klasowymi odlutkami. Nigdy nikt do nas nie podchodzi ,niczego nie chce a o ludziach z poza szkoły juz nawet nie wspomnę. Nawet chłopcy z klasy od nas uciekają. Ale my nie jesteśmy złe ,jesteśmy fajnymi ,kreatywnymi dziewczynami. Przyznam w porównaniu do tego co robią moji rówieśnicy (sobotnie wypady, imprezy ,spotkania w grupie i zrobienie czegoś szalonego) ja wypadam najbladziej. Kompletnie nikogo nie znam ,wręcz odstraszam ludzi (oczywiście nie specjalnie) czekam tylko na weekend by moc posiedxieć sobie dłużej na komputerze/ pograc w gry/ porysować cos /poczytać komiksy. Ale ja myśle ze to przez moje specyficzne poczucie humoru (czarne i sarkastyczne) wiec nie śmieszą mnie żarty "gimbazy", czyli autentycznie jestem brana za sztywniare. Wiecie może czy jest jakis sposób na zdobycie (odzyskanie) znajomych

Gość mistrzowa
Hm, ja ze swoim chłopakiem wręcz uwielbiamy czarny humor, w szkole raczej nie rozmawiam z ludźmi, bynajmniej nie ze swojej klasy bo najzwyczajniej mi nie podpasowali. Na miasto? Chodze z ludźmi, czasem nawet się zdarzy, że z poznanymi dzień wcześniej. Serio, z tym nie ma problemu, zadbaj tylko o siebie i wyskocz gdzies z kolezankami. Czesto lacza wspolne pasje wiec moze jakis sport, nauka gry na czyms ? Pomysl nad tym :D

Gość gość
Zajmij się jakimś hobby, odkryj w sobie talent. Poczytaj coś :)Zacznij coś robić :) Ja ostatnio trafiłam na www.utalentowani.pl, gdzie zainspirowałam się nowymi wariantami i talentami. :)