Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brakefektow

Nie chudne na 1000 kcl

Polecane posty

Gość Brakefektow

Odchudzam się miesiąc do tego tez ćwiczę. Dieta 100 kcl jem co 3h. I oczywiście waga stoi w miejscu a ważę aż 70 kg. Brzuch dalej mam jak w 5 m. Juz naprawdę odechciewa mi się zdrowego odchudzania. Dwa dni temu nie zjadłam kolacji nie mogłam z głodu usunąć ale rano na wadze miałam kg mniej. Chyba przejdę na dietę 500 kcl bo juz tak nie daje rady

Gość gość
Ja ledwo chudne na 700, nic nie jem po 18, w pracy caly dzien tylko jablka ze 4, potem przychodze do domu, zjem zdrowy obiad do max 500 - 600 kcal. Chodze na 7 km spacery dzien w dzien i malo widoczne efekty....

Gość gość
Tez ci to zniechęca juz? Ja ograniczę kcl do minimum bo tylko to na mnie działa. Jak osiągnę efekt to będę jeść 5 zdrowych posiłków. Bo skoro na diecie 100 kcl mam to samo jak jem na noc****ije piwko to co za sens się katować

Gość gość
Nie chudniesz bo jesz za malo. Przestan liczyc kalorie i ogranicz weglowodany.

Gość gość
Słodyczy nie jem wcale. Jem co 3h bardzo dużo warzyw, białego sera kefir itd. Dopiero jak nie zjadłam kolacji to waga drgnela i to o kg i w końcu nie miałam tego wstrętnego wybrzuszenia. Może jednak jem właśnie za dużo i dlatego nie chudne. Dziś sobie daruje juz jakie kol wiek jedzenie i zobaczę jaka waga jutro . Z tego wszystkiego i tak straciłam apetyt. Tak bardzo się starałam przez ten miesiąc tym bardziej ze czeka mnie ważne wydarzenie a tu nic. Inne stosuje durne diety 5 dniowe i chudna po 4kg a jojo mają tylko te co faktycznie potem się obzeraja. I

Gość gość
Słodyczy nie jem wcale. Jem co 3h bardzo dużo warzyw, białego sera kefir itd. Dopiero jak nie zjadłam kolacji to waga drgnela i to o kg i w końcu nie miałam tego wstrętnego wybrzuszenia. Może jednak jem właśnie za dużo i dlatego nie chudne. Dziś sobie daruje juz jakie kol wiek jedzenie i zobaczę jaka waga jutro . Z tego wszystkiego i tak straciłam apetyt. Tak bardzo się starałam przez ten miesiąc tym bardziej ze czeka mnie ważne wydarzenie a tu nic. Inne stosuje durne diety 5 dniowe i chudna po 4kg a jojo mają tylko te co faktycznie potem się obzeraja. I

Macie źle zbilansowaną dietę, a nie liczbę kalorii - zaraz ktoś napisze, żeby wcale nie jeść to będzie efekt, albo zacząć używać takich tabletek lub innych. Przede wszystkim polecam do zweryfikowania Waszej diety - dzienniczek, zobaczcie jak jecie, czy Wasze 1000 kalorii. To naprawdę działa i nie kosztuje - dietomat.pl

Gość gość
W ogóle 100kcl to katorga. Moim zdaniem warto zwiększyć trochę liczbę kalorii i zacząć ćwiczyć choćby nordic walking ze szkołą http://www.nordwalk.pl/ by polepszyć sam metabolizm

To chyba błąd i chodzi o tysiąc, nie o sto. Przecież Brakefektu pisze, że ćwiczy.

Gość gość190
Przy diecie 1000 kcl metabolizm mógł się spowolnić, co powoduje brak spadku kilogramów. A sprawdzałaś centymetry? Może zmniejszają Ci się obwody ciała? Ja odchudzam się od trzech miesięcy, tyle, że na kaloryczności 1500 i też w pewnym momencie przestałam chudnąć. Dietetyk dał mi Green Barley Slim, z młodymi pędami zielonego jęczmienia i ruszyło. Poprawiła mi się też kondycja włosów i paznokci. Spróbuj, może Tobie też pomoże? Z tego co mówił dietetyk, jest całkiem naturalne, więc nie zaszkodzi :)

Gość gośćmilena
Metabolizm zawsze zwalnia kiedy dostarczasz mu za mało substancji odżywczych. Optymalna ilość to 1500kcal, jeśli ćwiczysz, 1000kcal jeśli nie jesteś aktywna, ale aktywność przy odchudzaniu jest ważniejsza od diety. Nie mówię o katowaniu się a o przynajmniej 30-minutowej dowolnej aktywności, można dodatkowo wspomagać się acetomale, jeśli efekty nie jest zadowalający.

Gość gość
Każdy Ci powie, że przy odchudzanie składa się w 80 % z diety, a w 20% z wysiłku fizycznego.