Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

isc na silownie czy nie

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę mi się strasznie. Najchętniej bym do łóżka się położyła kurde....Ale tłusta kulka jestem a obiecałam sobie, że od 1.... Zacznę....

Gość gość
idz!!!

Gość gość 111
oczywiście ze idź! tyle, że sama siłownia nie odchudzi cie, musi być równoległa dieta. a do óżka to idź... z facetem:) sex to ponoś 300 kalorii:)

Gość gość
A ktory pojdzie do łożka z gruba?

Gość gość 111
temperament i sexapil nie zależy od wagi

Gość gość
panowie tylko na ciało patrzą

Gość gość 111
ale ja jestem panem:) tylko... mądrym:) bo 2x od nich starszym:)

Gość gość
Taki to 1 na milion sie zdarza :)

Gość gość
wiesz... jestem jednak subiektywny:)

Gość gość
Jakoś specjalnie gruba nie jestem. Dieta jest już dłuższy czas, ale z ćwiczeniami problem, bo stepper w naprawie a ja, kiedy mam czas, bo dziecko u babci siedzę na d***e. Ale już się zbieram i idę na Zumbe. W grupie razniej a i energii doda.

Gość gość
Ja żeby uniknąć takich dylematow kupilam sobie wlasny sprzet treningowy z http://www.abfitness.pl/ . Teraz kiedy mam rowerek w domu nie ma miejsca na wymowki ;)

Gość marek3109
http://www.e-odchudzanie.com.pl/men-solution-plus.html Men solution plus to bardzo dobre tabletki, w końcu zobaczyłem efekty wielomiesięcznych ćwiczeń i co najważniejsze, ten suplement diety nie wpływa negatywnie na zdrowie. Nie zamienię ich na żadne inne, w końcu znalazłem coś, co pomaga i nie szkodzi zdrowiu. Polecam.

Gość gość
Popieram, pewnie, że iść na siłownię. Trening siłowy wzmocniony aerobami i odpowiednią dietą sprawi, że nie tylko schudniesz, ale też ładnie wyrzeźbisz swoje ciało. Wiem, co mówię. Zaczynałam z wagą 106 kilo (wzrost 164 cm ;/), teraz mam 70 i o wiele lepsze samopoczucie. Tyle, że ja oprócz tego wspomagałam się suplementem, który brała też moja przyjaciółka Green Barley Slim jest z pędów młodego jęczmienia, a więc całkem naturalny, a przy odchudzaniu trzeba zwłaszcza uważać, zeby sobie nie zaszkodzić.

Gość Kataszynka
Idź koniecznie. Wiadomo, że może być dużo różnych problemów i wymówek, ale jeśli wytrwasz, to będziesz niesamowicie z siebie zadowolona. Uwierz mi, że to ma sens. Nie ulegaj pokusie ćwiczenia w domu, bo raczej u siebie nie masz takich sprzętów jak http://sklep.sportsst.pl/producent/ivanko więc po prostu idź na siłownię i zrób tam dobrą robotę.