Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwałem z kobietą.

Polecane posty

Gość gość

Niedawno okazało się, że moja dziewczyna (razem jesteśmy od prawie 3 lat) mnie zdradziła. Chciałem od razu z nią zerwać jednak przepraszała mnie i zarzekała się, że to był jednorazowy numerek. Jestem jej wierny, ale znam naturę ludzką i wiem, że takie rzeczy się wybacza o ile nie występują zbyt często. Jednak w sobotę okazało się (mniejsza o szczegóły) że ona nadal pieprzy się z tym kolesiem! No to w niedzielę przeprowadziłem z nią rozmowę i na początku zarzekała się że wcale nie, że on by chciał ale ona nie chce itp. W końću ją złamałem i się przyznała że mnie nadal zdradza. I co jeszcze powiedziała: że ona chce prawdziwego mężczyzny, z ikrą, który budzi respekt na osiedlu! Jestem normalnym facetem, ciężko pracuję, jestem po studiach (tylko licencjat ale radzę sobie) w miarę stać mnie na wszystko i nigdy nie ciągnęło mnie do takich środowisk. Nie wiedziałem, że prawie 30 letnia kobieta może być tak głupia i tak bardzo idąca za głosem pizzdy. Powiedziałem jej że ma wypierrdalać jeszcze dziś, rzeczy odeślę do jej matki albo niech sobie po nie przyjdzie za parę dni, a teraz może spakować walizkę. Powiedziałem to spokojnie, a ona zaczęła mnie prosić, błągać żebym jej nie wyrzucał, a ja wtedy do niej, że jest szmatą, a ja szmat w domu nie chcę. Popłakała się wzięła parę rzecxzy i uciekła a teraz do mnie wydzwania. Nie zejdę się z tą ku/rwą, ale piszę o tym na forum dla kobiet żeby Was zapytać czy wy wszystkie takie jesteście? Niemyślące, z nierealnymi oczekiwaniami i takim świądem pizzdy na bad boyów?

Gość gość ona81
Nie wszystkie. Po prostu źle trafiłeś . Widocznie się nudzila w związku.

Gość gość
poprzednia też taka była ale na niej poznałem się szybciej...kumpel z pracy też tak trafił, tylko miał mniej szczęścia, bo zdążył się z nią ożenić...

Gość gość
Dobrze chlopie zrobiles bylo ja wyje/bac juz po pierwszym razie one wszystkie ida za glosem peezdy i olewaja takich spokojnych jak my dopiero pozniej gdy nam puszczaja nerwy i okazujemy agresje zaczynaja nas szanowac. Przykre to ale kobiety to zwykle zwierzeta ktorych jak sie nie leje po pysku to wlaza na leb by w koncu stwierdzic ze facet ktory pozwala soba pomiatac kobiecie jest slabym zerem! Odbierz i powiedz zeby przyszla ze swoim nowym manem pod twoje okno a gdy przyjda wypie/rdol jej rzeczy przez okno i niech zbieraja z trawnika.

Gość gość
Dlatego ja sie NIGDY nie ozenie!

Gość gość ona81
Zdarza się , że faceci myślą k*****m i zdradzają dopóki się nie wyda .Nie usprawiedliwiam jej Bo ja zdrad nie uznaje. Raz zdradzi będzie zdradzać zawsze .

Gość gość
Niezły pomysł. Ten jej fagas to niezłe zero, mieszka z rodzicami (ma 27 lat!), ma jakieś dziecko na boku, chyba nie karany ale to jakiś cwaniaczek po zawodówce czy czymś takim. Bezrobotny oczywiście. Z takim kimś ta suka chce sobie układać życie. Nie wierzę że dorosła,normalna baba może być tak durna.

Gość gość
gość ona81 wniosek z tego taki, że za pierwszym razem, gdy się wydało powinienem ją wypieprzyć z domu a nie teraz...

Gość gość ona81
Ja tak nie zrobiłam i miałam za swoje. No cóż , człowiek uczy się na błędach. Dobrze zrobiłeś . Nikt nie zasługuje na to by być oszukiwanym , czy to kobieta czy mężczyzna.