Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irina25

Bardzo slaba druga kreska, ciaza czy nie ?

Polecane posty

Gość Irina25

Witam, od jakiegos czasu podjrzewam ciaze , poniewaz od ponad miesiaca mam dziwne objawy, 2 dni z rzedu wymiotowalam , mam dziwne samopoczucie a dzisiaj czyli jakis miesiac po wymiotach zaczely mnie bolec piersi i sa takie jakby nabrzmiale jak przed okresem... Dzisiaj zrobilam test i wyszla bardzo blada druga kreska, czy to oznacza ciaze ? Dodam, ze wspolzyjemy z parterem bez zadnego zabezpieczenia, nie staramy sie o dziecko, raczej na zasadzie jak bedzie to bedzie, a jak nie to tez ok. Co myslicie? Zalaczam zdjecie

Gość gość
gdzie zdjęcie?

Gość gość
Ja widzę drugą kreskę , jeżeli to ciąża to bardzo wczesna. Powinnaś zrobić beta hcg z krwi.

Gość gość
To nie ciąża :o

Gość gość
ponad miesiąc dziwnych objawów, to lekko 6 tydzień. A kreska blada. Mialaś miesiaczkę podczas tych objawów? To może być ciąża biochemiczna i resztki bhcg wyszły na teście. Zrób betę z krwi i powtórz po 2 dniach. No chyba, że to wczesna ciąża i tamte wymioty nie mają z nią nic wspólnego.

Gość Irina25
Mialam miesiaczke ale trwala poltora dnia , zawsze mam po ok 5- 6 dni. Od jakiegos czasu Prawie zawsze jak sie kochamy z partnerem to konczy we mnie wiec moze te wymioty nie maja nic wspolnego o ile to w ogole ciaza

Gość gość
Po jakim czasie kreska się pojawiła?

Gość gość
Jeżeli kreska pokazała się do wskazanego na opakowaniu czasu - to ciąża. Też miałam podobną sytuację i niedługo zostanę mamą. Zrób najlepiej drugi test innej firmy. Polecam najzwyklejsze paskowe testy po 3zł pepino - najlepsze.

Gość Irina25
Kreska pojawila sie po ok 2 minutach , w ciagu kolejnych 10 min jeszcze ciut sciemnialai bez zmian do teraz. Sproboje ponownie za dwa dni i zobaczymy. To moj pierwszy w zyciu test wiec stres jest mimo, ze ciaza nie do konca jest wpadka

Gość gość
Ciąża na 100%. Moje dwie wyglądały tak samo.

Gość gość
gratulacje ! :) mialam tak samo

Gość gość
Gratuluje!!! U mnie bylo tak samo. Po dwoch dniach zrobilam drugi test i wyszla wyrazna kreska. No i mam coreczke:-)

Gość gość
To co dziewczyny wyżej piszą to prawda - po kilu dniach jest dużo intensywniejsza kreska :)