Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie

Polecane posty

Gość gość

Czy 3,5 latek może mieć biegunkę na tle nerwowym? Jak sobie z tym radzić? Mój syn od kilku dni ma biegunkę i nie chce chodzić do przedszkola, rano ciągle płacze i zastanawiam się czy ta biegunka może być z nerwów. Wcześniej nie było z tym problemu, chętnie chodził do przedszkola a teraz już od rana płacze że chce zostać w domu. Rozmawiałam z nim, pytałam czy coś złego się dzieje w przedszkolu ale mówi że nie.

Gość gość
moze być,a dlaczego niechce chodzic do przedszkola

Gość gość
Może być. Ja tez tak miałam. Płakałam rano bo nie chciałam iść do przedszkola, brzuch mnie bolał na samą myśl. Chodziło o leżakowanie w przedszkolu bo doszłam do przedszkola jako ta nowa i wszyscy się ze mnie śmiali, że nie wiedziałam co to leżakowanie i nie umiałam sobie koca poskładać w kopertę tak jak inne dzieci to już umiały. Bardzo to przeżyłam i problem rozwiązał się dopiero jak rodzice przepisami mnie do innego przedszkola. Przed tym jednak byłam już w szpitalu bo nikt nie wiedział czemu mnie tak brzuch boli. Po badaniach lekarz stwierdził, że to na tle nerwowym. Dziś już jako dorosła kobieta przed stresująca sytuacja goni mnie od razu do toalety.

Gość gość
Corka mojej pracownicy wymiotuje na tle nerwowym, czy to przedszkole, czy wizyta u lekarza, odwiedziny obcych ludzi- zawsze odchoruje.

Gość gość
Oczywiście, że może. Jeżeli to na tle przedszkola to popołudnia i weekendy powinny być spokojne.