Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża? czy coś innego?

Polecane posty

Gość gość

Okres miałam 5 maja cykle mam 28 dniowe zawsze jak w zegarku. Niepokoi mnie to że od jakiś 10 dni boli mnie brzuch raz lewy jajnika a raz prawy jest to takie kłócie dziwne i tak jakby ciągnięcia mięśni. Co to może znaczyć? Test robiłam 3 temu więc nie wiem czy można wykluczyć ciążę ( nie zabezpieczamy się). Na to żeby okres się zbliżał też mi to nie wygląda bo nigdy nie miałam tak. Zawsze brzuch mnie zaczynał boleć jak już dostałam. Może powtórzyć test bo za wcześnie zrobiłam?

Gość gość
* test robiłam 3 dni temu a miesiączkę powinnam dostać jutro rano

Gość gość
Poczekaj z tydzien i wtedy zrob test, za wczesnie zeby mowic o ciazy.

Gość gość
Mi to wygląda na ciążę ale wczesną. Nie wiem może się mylę. Jutro rano zrób test. Bo powinno się robić w dzień spodziewanej miesiączki. Jeżeli jest to wyczekiwana ciąża to życzę powodzenia a jeżeli nie to nawet jeśli okaże się że jest pani to naprawdę będzie dobrze dziecko to cud :) :) :)

Gość gość
Objawy nie wskazują na ciążę.

Gość gość
Właśnie ja mam tak samo i nie wiem co to jest.

Gość gość
A na co??

Gość gość
Normalne funkcjonowanie organizmu.

Gość gość
Tylko że nigdy tak nie miałam. Odkąd miesiączkę to już dobre 10 lat to nic podobnego mi się nie zdarzyło

Gość gość
tak jak kolezanki mowią, nie zawsze są takie same objawy, mnie nigdy nie bolały plecy ale zdarzylo sie.

Gość gość
Przez ponad 10 lat miałam wszystko jak w zegarku, a potem się rozregulowało. W dowolnym momencie Twojego życia coś może się rozregulować/zmienić. To nie są objawy ciąży.

Gość gość
Powtórz test albo bete

Gość gość
Każda z nas ma inny organizm:) i inaczej reaguje na wszystko, poczekaj dzień lub dwa i powtórz test ;) nie myśl o tym i się nie denerwuj niczym bo to może zaszkodzić. Wrzuć na luz :D

Gość iva55
Witajcie dziewczyny, może wy mi doradzicie, otóż współżyliśmy z mężem w dni płodne (stosunek przerywany) a wczoraj w 27 dc czyli około tydzień po stosunku dostałam lekko czerwonych plamień i pobolewał mnie brzuch i prawy jajnik, dzisiaj mam plamienia brązowe ale tez bardzo skąpe a miesiączke mam dostać dopiero 9 czerwca czyli za tydzien, nigdy dotąd nie miałam takich plamień tyle czasu przed @, od paru dni bolą mnie mocno piersi i tak sie zastanawiam czy to może ciąża.. na wykonanie testu jest za wcześnie. Co wy o tym myślicie? te plamienia mogą oznaczać zagnieżdżenie się zarodka? kiedy najlepiej wykonać test z krwi? z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi ;) pozdrawiam

Gość gość
Test z krwi najwcześniej 10 dni po stosunku. Jak dla mnie te plamienia zbyt obfite jak na implantację.