Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanki to niedorozwoje

Polecane posty

Gość gość

.....

Gość gość
ta a zdradzajacy mężowie to pewnie biedne misie które zostały zwiazane i zgwałcone przez kochanke :D

Gość gość
Haha Kiełba możesz się zalogować świrusko

Gość gość
jakby mnie facet zdradził to jemu bym obiła morde nie kochance, on zamoczył fiutka w innej i jego bym obwiniała

Gość gość
Jak po raz któryś z rzędu, mój nr telefonu chciał kolejny żonaty facet, to zaczęłam sobie myśleć, dlaczego do ciężkiej cholery to ja mam pilnować cudzych mężów? Do dziś marzę o jednym. Tak mnie pociągał, męski, silny, inteligentny (bardzo). Do dziś jak o nim myślę, to chciałabym takiego faceta i co? I ja, jako wolna kobieta, która nikomu niczego nie przysięgałam musiałam go spławić, bo on jest żonaty. Ale z drugiej strony: co mnie obchodzi czyjś stan cywilny? Jeśli facet mi się podoba i to on zaczyna podrywać mnie, to czy na serio ja mam jego pilnować?

Gość gość
Kiełba wiemy, że to czytasz

Kochanka moze byc kazda ...... nawet ta ktora mysli, ze jej cos takiego NIGDY by sie nie przytrafilo.......

Gość gość
bo sluby to idiotyzm,co jak sie o slubie pozna prawdziwa milosc?albo współmałżonek okaże sie inny niż sie zdawało?w naszym przypadku tak było,jestesmy razem juz 15 lat,a slubu oboje nie chcielismy.ze swoją żoną mój facet był 4 lata przed slubem i było im bardzo dobrze ponoc,ona naciskała na slub i juz po paru miesiącach zaczeła zamieniac jego zycie w piekło,urzadzac sceny zazdrosci,robic awantury,rzucac rzeczami,nie odzywac tygodniami itd.I zostawił jedzę i jestesmy razem bardzo szczesliwi,mala miejscowosc i ludzie gadaja ze bez slubu zyjemy itd ale mamy to gdzies:)