Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem porządną kobietą lecz codziennie pije jedno dwa piwa

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie..moze nie codziennie jak gdzies jade itd to nie pije ale tak to lubie na wieczor wypic jedno dwa piwa z sokiem malinowym..mam 25 lat czy to zle?

Gość gość
Kobieto tak dużo alkoholików wokół nas, co to potrafią codziennie wyborową pic... sami... jest okej, na rozluźnienie, ja mam tak samo :)

Gość gość
nie wiem, sama mam 34 lata i tez prawie codzienniie pije piwa, najczesciej 2 i dobrze sie z tym czuje

Gość gość
Źle, bo piwo to alkohol i tak samo uzależnia jak każdy inny trunek. Ja piwoszką nie jestem, nie smakuje mi piwo, chociaż latem karmi albo właśnie z soczkiem małe chętnie wypijam, ale to przy grillu czy na wyjeździe, albo w weekend kiedy się spotykam z rodziną na działce. Nie wyobrażam sobie codziennie.

Gość gość
gdybys napisala, ze twoj maz po pracy wypija dziennie jedno lub dwa piwa, to juz stado nawiedzonych ci/p kazalo by ci go rzucic, zapisac do AA i litowalyby siue nad toba bo zyjesz z alkoholikiem 😴 ja mam gdzies kto co pije, ale tobie po tym piwku szybciej brzuchol urosnie niz wpadniesz w alkoholizm :P

Gość gość
gosc 19;17 ja tez na rozluzienie wlasnie ...;) mam dwoje makych urwiskow i jak spia na odpoczynek lubie dwa piwka wypic.ale ktos ostatnio stwierdzil ze jestem uzalezniona a pije tak dopiro jakis tydzien

Gość gość
ja tez lubie radlery i piwa z sokiem ale nie pije codziennie bo mnie wzdyma :) Ale szklaneczke z 2x w tygodniu przed tv ok :)

Gość gość
szklaneczka radlera to jak sok owocowy:)

Gość gość
no nie do konca bo te 2% ma. ja nie lubie gorzkich piw, wogole nic gorzkiego nie lubie

Gość gość
Pierniczenie. A co ci sie od tego piwa stanie? Pij tylko na dzieci nie dmuchaj jak co bo to czuć

Gość gość
jeste bardzo odpowiedzialna matka i kocham dzieci nad zycie tylko martwi mnie to ze ktos zarzucil mi ze to niebezpieczne i to alkoholizm.ja nie czuje sie alkoholikiem dzieci codziennie chodza czyste szczesliwe dom mam wysprzatany i codziennie obiady

Gość gość
odpowiedz sobie na pytanie czy bylabys w stanie sie potwstrzymac od tego codziennego rytualu no gdybys musiala jechac w delegacje. Jezeli wiesz ze tak to nie jestes alkoholiczka.

Gość gość
umiala bym oczywiscie ..wczoraj wrocilam od rodzicow gdzie bylam dwa dni z dziecmi i o piwie nawet nie pomyslalam

Gość gość
nie regularne picie to nie jest alkoholizm alkoholizm jest wówczas gdy nie moze bez piwa sie obejsc a widac ze autorka potrafi zyc bez alkoholu skoro przez dwa dni nw=awet o tym nie pomyslala gdyz miala inne zajecie

Gość gość
Ja tam bym nie chcial baby ktora pije alkohol

Gość gość
Ja bym nie chcial baby co pije i sie napija zaniedbuje ale jesli kobieta wypije te dwa piwa a nadal dba o rodzine o siebie to nie widze problemu

Gość gość
moja matka tak pije dwa piwa dziennie na pusty żołądek przez słomkę. była potworem odkąd skończyłam 8 lat. dla ciebie to tylko dwa piwa na rozluźnienie, dla mnie nie było dzieciństwa.

Gość gość
nie moja wina ze matka tak cie traktowala ja dbam o dzieci i one nie widza gdy pije

Gość Gocha123000
Ja też popijam i dobrze mi z tym:)

Gość gość
tak się zaczyna :) ja też nie widziałam, zdałam sobie sprawę, co robi, gdy miałam 7 lat. wszystko dla ludzi, ale nie pozwól, by kiedykolwiek zjadły cię frustracje, bo dziecko będzie pierwszą osobą, na której się wyżyjesz.

Gość gość
ok

Gość gość
porządna kobieta nie pije codziennie piwa, to oksymoron

Gość Gocha123000
No to jestem nie porzadna bo jsk jest ciepło to trochę tego wychodzi:)

Gość gość
za to facet pijacy codziennie piwko to tylko dla ochlody a kobieta to juz alkoholiczka

Gość gość
otoz to gosc powyzej