Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plakac mi sie chce juz chyba zostane sama

Polecane posty

Gość gość

Nie mam gdzie poznac chlopaka mam juz 30 lat . smutno mi bo nie chce b yc sama a tak juz chyba pozostanie:(

Gość prawictwo pospolite 137
na sympatia.pl sprórbuj

Gość gość
Jak masz fb to odwiedz jakies grupy zwiazane z randkami,sympatia jest ryzykowna.

Gość gość
Dlaczego ryzykowna?

Gość gość
spróbuj na GG tam pełno facetów szukających dziewczyn :)

Gość gość
Gg bez sensu pomysl. Nie wiadomo czy ktos jest sam i jak wyglada.

Gość gość
Jest ryzykowna bo kobiety sympatie traktuja jak druga fotka.pl i tylko czekaja na wirtualne prezenty i oceny fotek w wiadomosciach. Strata czasu

Gość gość
no przecież są tam zdjęcia i masz wyszukiwarkę tzw ruletkę pełno facetów pisze tam , że szuka dziewczyny .

Gość gość
w ilu bylas zwiazkach,czemu sie konczyly?

Gość gość
Zaloze sie ze autorka w mlodosci byla krejzi imprezowiczka szalejaca za bad boyami a zlewajace porzadnych chlopakow. Bardziej krecil ja lans skora fura i komora... A gdy wszyscy jej mowili zeby sie ogarnela to odpowiadala: "mam jeszcze czas, jestem mloda i chce sie wyszalec". No i tak szalala do 30 a teraz zobaczyla ze jest stara i juz nikt jej nie chce. Ewentualnie jeszcze mogla byc niezalezna pani menager wyzszego szcebla goniaca za kariera i wyjazdami sluzbowymi z bzykankiem z przelozonymi.

Gość gość
W 2 dlugich. Ale od 3 lat nie mam nikogo i jest mi z tym zle:(

Gość gość
No wlasnie nigdy nie bylam typem imprezowiczki. Gdybym chodzila na jakies imprezy to moze bym kogos poznala. Ale przeciez sama nie pojde do klubu na podryw a kolezanki wolnej tez nie mam a te zajete to wiadomo nie chca nigdzie wychodzic bo maja juz swoje drugie polowki:( w pracy tez nikogo nie poznam bo same baby. Jestem zalamana, idzie lato a mi sie zyc odechciewa bo i co to za zycie:(

Gość gość
Nic na siłę , na pewno kogoś poznasz ciekawego , jeszcze masz czas baw się a facet sam się znajdzie :)

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość dokoncasama
Ja mam na koncie jeden 2letni zwiazek, tez mam 30 lat i tez nie wiem kogo mam poznac i gdzie. Ale ja jeszcze bylego wspominam. Bez sensu to zycie :(

Gość gość
Hahahahaha kocham takie rady "jeszcze masz czas, baw sie". Tak autorko posluchaj sie jej a za 10 lat znowu bedziesz jeczec ze od 13 lat nie bylas w stalym zwiazku i tylko przelotne w lozku (albo i nie tylko w lozku) znajomosci na koncie... Dlaczego z tymi dwoma nie wyszlo?

Gość gość
Dziewczyny, witajcie w klubie :( Ja mam 32 lata i jestem po rozwodzie (dzieci nie mam). Byłam w dwóch krótkich związkach po rozstaniu z mężem, ale nic z tego nie wyszło :( Mam znajomych, ale czuję się samotna, bo nie mam swojej połówki, a tak bardzo chciałabym kogoś mieć .... :(

Gość gość
Jeden mnie zdradzal a z drugim sie rozstalam bo wyjechal za granice do pracy i juz nie wrocil

Gość gość czysta psychologia
facetów najlepiej poznać na mieście, wystarczy się uśmiechać i na nich patrzeć, sami zagadają

Gość gość body language
samotni są raczej nie śmiali i dają złe znaki ciałem

Gość gość
Po co sie rozwiodlas z mezem?

Gość gość
Tzn mam isc przez miasto i sie usmiechac? Bez sensu...prawda jest taka ze jak sie nigdzie nie wychodzi to szanse na poznanie kogos sa znikome.

Gość gość
Dziewczyny, witajcie w klubie  Ja mam 32 lata i jestem po rozwodzie (dzieci nie mam). Byłam w dwóch krótkich związkach po rozstaniu z mężem, ale nic z tego nie wyszło  Mam znajomych, ale czuję się samotna, bo nie mam swojej połówki, a tak bardzo chciałabym kogoś mieć ....  A skad jestes ? Jak z wawy to napisz.mamy podobne doswiadczenia widze szukamzwarszawy@gmail.com

Gość gość
>>>Nie mam gdzie poznac chlopaka mam juz 30 lat . smutno mi bo nie chce b yc sama a tak juz chyba pozostanie<<< x Ja właśnie, zaczynam bliższe poznawanie, pięknej 37-latki :), więc na znalezienie kogoś bliskiego, nigdy nie jest zbyt późno :). x >>>w pracy tez nikogo nie poznam bo same baby. Jestem zalamana, idzie lato a mi sie zyc odechciewa bo i co to za zycie<<< Ja poznałem swoją jeszcze tajemnicę :), przypadkiem na tym portalu, więc poznać kogoś można w każdym miejscu :). Trzeba tylko szanować innych ludzi i być dla nich miłym :). x Ps. Takich, co chcą kogoś poznać za wszelką cenę lepiej unikać (szczególnie dewiantów z internetu :P ).

Gość gość
Na tym portalu tzn na kafeterii?

Gość gość
Misio ty jestes innym przypadkiem

Gość gość
>>>Na tym portalu tzn na kafeterii?<<< Tak. Chociaż wcale tutaj nie szukałem, a moja "tajemnica" weszła tu przypadkiem i przeczytała jakiś mój tekst :).

Gość gość
Piekna 37 latka?! Ty to masz oczy w doopie...