Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Własna książka

Polecane posty

Gość gość

Witam, wpadłam na pomysł i chciałabym abyście mi doradzili. Rodzicom na razie nie chcę mówić (mam 21 lat tak poza tym :D ) a potrzebuję jakiejś opinii. Otóż od niedawna szaleję z miłości do pewnego kraju, w którym byłam (nie chcę zdradzać). Powiem tyle- jest to daleko i chyba mało kto wie o nim cokolwiek. Przed chwilą dosłownie wpadł mi do głowy pomysł- ''przecież lubisz pisać, temat podróży na pewno by ci podszedł. Co ci szkodzi spróbować opisać wrażenia z pobytu w X?'' Jak myślicie jest to głupie/ alogiczne/irracjonalne czy wręcz tak szalone, że może się udać? :D Za wszelkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczna :)

Gość gość
dobry pomysł, jeśli oczywiście masz zdolności literackie:D

Gość gość
Jasne, możesz to opisać. Albo pójść innym tropem - wymyślić fabułę i umiejscowić ją w tym miejscu (mieście czy całym kraju)!

Gość gość
dzięki :) właśnie nie wiem czy mam zdolności literackie. W gimnazjum lubiłam bardzo pisać wypracowania, zawsze się rozpisywałam nawet za dużo :D miałam bardzo wymagającą polonistkę ale zawsze mnie chwaliła za prace pisemne. Zraziłam się w liceum bo nauczycielka była bardzo dziwna, wręcz każdy się jej bał. Z ta fabułą umiejscowioną w danym miejscu też jest bardzo dobre- dzięki :) ale chyba jednak zostanę przy swoich wrażaniach. Zawsze się chciałam dzielić z innymi tym co widziałam, słyszałam i się nauczyłam będąc na obczyźnie. Do tej pory to był przekaz ustny. Nie wiem co mi z tego wyjdzie i jak się zabrać do tego ale chyba spróbuję. Dzięki za wsparcie ;)

Gość gość
Strzelam.Chodzi ci o Mongolie?

Gość gość
nie, nie o Mongolię :)

Gość gość
Strzelam.Chodzi ci o Mongolie?

Gość gość
już napisałam, że nie. Nie chcę zdradzać bo jeszcze mi ktoś pomysł podkradnie :D

Gość gość
Podaj przynajmniej kontynent. :-)

Gość gość
dobrze, niech będzie. Azja się zgadza :) a czemu pytasz jeśli można wiedzieć?

Gość gość
Z ciekawości.Ja interesuje się Mongolią.Ogólnie kraje azjatyckie mają w sobie pewną tajemniczość.

Gość gość
Dobrze, że wybrałaś kraj orientalny, a im bardziej biedny i egzotyczny, tym większe prawdopodobieństwo ,że Twoje dzieło będzie rozchwytywane:D powodzenia.

Gość gość
nawet nie chodzi o sławę i kasę. Ja tam byłam bo moich rodziców na to stać. Innych pewnie niekoniecznie. Chcę zwrócić uwagę na ten kraj bo jest cudowny i ma tyle pięknych miejsc do zobaczenia. Chcę się tym podzielić, zainspirować i przekazać trochę wiedzy. Trzymajcie kciuki :)