Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunięcie spirali a miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Witam, Przez 5 lat miałam założoną wkładkę Nova - miedziana - przez ten czas cykle 27-28 dni - kilka dni przed krwawieniem były plamienia. Teraz 18 maja byłam na wizycie umówić sie na wymiane po 5 latach, w trakcie badania okazało się że wciągneły sie nitki i Pan doktor mi ją po prostu wyciągnął od razu. Współzyłam 17 maja i do tej pory nie ma miesiączki. Ostatnia zaczęła się 3 maja. Dodam jeszcze że po wyjęciu krwawiłam gdzies przez 2 dni delikatnie. Na ta chwilę bolą piersi - jak przed okresem, czuje rozdrażnienie, ale miesiączki nie widać. Czy to juz powód do niepokoju??? Czy to możliwe, że przez ingerencję przy wyciąganiu spirali miesiączka przesunie się? dziekuję za wszelkie rady Wiola

Gość gość
Nie ma 100% antykoncepcji.Jak się bzykałaś to zaciązyłaś.Czego doktorowi nie powiedziałaś,ze byłaś bzykana wczoraj?

Gość gość
Nawet nie zdążyłam mu powiedzieć, a on nie spytał. Po prostu miał zbadać i wyjął.

Gość gość221
Hej dziewczyny okres mialam od 28 kwietnia do 1 maja kochalam se z chlopakiem 25 maja a 30 maja dostalam okresu rzed dostaniem pobolewal mnie brzuch i piersi mnie bolaly, dwa dni okres byl taki jak zawsze woczaj bylo ho mniej ale byly tez skrzepy, dzis juz go peawie niema, czy to jest okres czy ciaza

Gość gość
Tak cię podniecił ,że nie czułaś wyjęcia?