Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunięcie zęba 8 ? Nzf ?

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj u dentysty i powiedziała mi ,ze mam zdrowe zęby ale mam problem z ósemkami dolnymi a mianowicie ta z prawej strony już się wyrżnęła ale krzywo rośnie natomiast ta z lewej strony jakoś nie może się przebić przez tą błonę i także będzie krzywo rosła i przez to bolą mnie zęby co jakiś czas a mianowicie ta 8 lewa no i pani dentystka zaproponowała mi wyrwanie tych zębów na kasę chorych przez chirurga bo powiedziała ,ze mogą one psuć 7 . No i teraz mam pytanie czy przyjmą mnie na kasę chorych ? Wiem ,ze to długo twa ale mi się nie śpieszy .Czy przysługuje mi znieczulenie ? A jeśli nie ile się płaci ? I czy usuwanie takiej nie wyrżniętej 8 boli bardziej ? Czy zabieg jest bardzo bolesny

Gość gość
ze 150-200 zl dopaty

Gość gość
Jakoś w t nie wierze ,zeby tyle kosztowało znieczulenie

Gość gość
ja mam inną propozycję. zmień stomatologa na początek.

Gość gość
A dlaczego mam zmienić ?

Gość gość
Wejdź na forum dentonet pl ja moje 8 powierzylam najlepszemu chirurgowi w mieście a nawet kraju. Koszt niewielki a komfort ogromny i nic nie bolało ani przed ani po.

Gość gość
Ja usunęłam wszystkie cztery w akademii medycznej. Ze znieczuleniem. To niewyrośniętą będą dłutować czyli nacinać dziąsło, ale w znieczuleniu czujesz po prostu dotyk/lekki ucisk. Pewnie zapiszą Ci potem ketonal, żebyś brała, gdyby bardzo bolało, jak zejdzie znieczulenie. Byłam zaopiekowana. Chwalę sobie podejście i zabiegi.

Gość gość
Ja usunęłam wszystkie cztery w akademii medycznej. Ze znieczuleniem. To niewyrośniętą będą dłutować czyli nacinać dziąsło, ale w znieczuleniu czujesz po prostu dotyk/lekki ucisk. Pewnie zapiszą Ci potem ketonal, żebyś brała, gdyby bardzo bolało, jak zejdzie znieczulenie. Byłam zaopiekowana. Chwalę sobie podejście i zabiegi.

Gość gość
Ale w akademii na nfz ? Mi moje dentystka kazała dzwonić do kolbud kojarzy ktoś ?

Gość gość
?