Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za głupi kraj

Polecane posty

Gość gość

Facet w moim wieku próbował umówić się na seks z 14 latką i od razu uznali go za pedofila. To jest paranoja po prostu. Niektóre czternastki wiedzą jak zaspokoić faceta lepiej niż stare prukwy po 30tce. http://wiadomosci.wp.pl/kat,94434,title,Chcial-uprawiac-seks-z-14-latka-Gorzko-tego-pozalowal,wid,17591398,wiadomosc.html?ticaid=114f86

Gość gość
niektórzy to by chcieli żebyśmy się seksili tylko z 25 letnimi babciami

Gość gość
W Polsce powinno być takie prawo jak w islamie: można mieć 10 żon, każda powinna pracować na męża i dodatkowo można sobie dobierać małolaty do seksu

Gość gość
haha tu masz dobry komentarz: ''14-latki same się puszczają teraz... ja mając 16 lat miałem kilka znajomych dziewczyn które mimo 14 lat nie były dziewicami i jedna nawet sama się do mnie dobierała bo była napalona.'' I ja ci powiem jako 20 latek, ze mam znajomych z gimbazy w wieku 13-16 lat i małolaty po prostu się rzną na potęge, 14 letnie DZIEWCZYNKA buhaha, takie DZIEWCZYNKI robią nagie pokazy na kamerkach udając dorosle albo puszczają sie za kase

Gość gość
takie młódki to bardzo lecą na takich kolesi koło 30-ki. wystarczy że taki facet po prostu o siebie jako tako zadba, aby się wizualnie podobać i finito. gowniarze będzie imponować, że dorosły facet się nią interesuje. a facet co widzi w takich małolatach? cóż, nie musi starać się imponować cholera wie czym, majątkiem, pracą, stanowiskiem, bo dla takiej gowniary już samo zainteresowanie starszego kolesia powoduje kisiel w gaciach, dzięki temu czuje się taka wyróżniona, taka doroślejsza.

Gość gość
Wynocha zboku! Boisz sie doroslej kobiety, zalosny palanciku, co? Pewnie sprzęcik jak u ratlerka? haha:)

Gość gość
No to fakt, mam tylko 13 cm penis. W sam raz dla młódki, a dla staruchy o wiele za mało :D

Gość gość
Nie ma to jak młoda dupcia Sam mam 45 lat ale ciągle się za takimi oglądam. Teraz jak się lato zrobiło, to ciągle się ślinię jak idę ulicą i widzę te młode ciałka. Mam taką chcicę że potem muszę sobie zwalać gruchę jak wracam do domu