Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmiar penisa a seks i mit

Polecane posty

Gość gość

Przeczytałam taką książkę "tao sypialni "i tam w jednym z rozdziałów opisane były penisy i pochwy. Cztery rodzaje ludzi i cztery rodzaje narządów, w zależności czy jesteś mała, średnia, duża, wielka potrzebujesz penisa małego, średniego..... I się zgadzam, nie lubię dużych penisow. Lubię średnie, duże mnie bolą i nie mam orgazmow. A jak z wami?

Gość gość
jestem LESBIJKA,blee

Gość gość
Ja mam sredniego wiec pewnie pasowalby tobie

Gość gość
To nie jest tak do konca jak opisujesz.Sa rozne potrzeby kobiet w tym niektore maja potrzebe bardzo ostrego seksu wrecz rozrywania pochwy.My z mezem ktory ma dosc znacznego szukalismy do trojkata bardzo duzego czlonka.Gdy doszlo do seksu to wylam z rozkszy wijac sie podczas wbijania prawie na sile nie chcial sie zmiescic.Maz gdy trzymalam go za czlonka on mnie piescil podczas tego seku samoistnie na widok mego rzniecia przez kochanka obficie wytrysna.Na codzien nie chciala bym miec tak ostrego seksu,lecz spotykamy sie raz w miesiacu.Nastepny stosunek z tym kochankiem nie mial juz takich podniet bo lzej wchodzil do pochwy ja juz nie szalalam podczas szczytowania.Mialam orgazm jak z mezem przecietny pomimo wielkiego czlonka.

Gość gość
Najwiekszy mit to taki jakoby kazda kobieta uwielbiala duze penisy. Kazda kobieta jest inna. Jedne wola przypakowanych kolesi a inne fajnych zabawnych miśkowatych gosci. Tak samo z penisami, jedne wola duze lub bardzo duze a inne wola srednie a dla jeszcze innych rozmiar nie ma znaczenia.

Gość gość
do gosc 7:20 niezla szmata z ciebie

Gość gość
Tez to mialem napisac. Niezla szmata. Pewnie jak tu wejdzie to ci odpisze ze masz malego albo ze lubi sex i uwielbia czuc w sobie ogromne penisy. Zawsze to jakas wymowka. Tak czy siak moim zdaniem to szmata.

Gość gość
Ja mam średniego, może z tych wiekszych średnich a moja żona ma ciasną dziurkę z niezłym ściskiem. Ale spokojnie potrafi zmieścić wielką pałę i ma z nią bardzo dobrze. Czasem pakujemy jej w dziurkę w dwóch z innym dużo wiekszym niż mój i też wejdzie. Stęka seksy i jest bardzo zadowolona skoro chce żeby to powtarzać. Ogólnie dziurki są rozciągliwe.

Gość gość
eh wy erotomani gawedziarze. jak wam nie szkoda czasu na pierniczenie takich glupot. Jaki w tym cel.

Gość gość
10,37 wyzywasz od szmat bo lubi duze fiuty nie mikro peniski , sam masz malego fiutka i co zazdroscisz innym facetom z duzym rozmiarem debilu , a jak jakas napisze ze chce duzego to taki p***b napisze ze ma wiadro

Gość gość
Bo ma, inaczej by wolala mniejszego. Czy jak ktos ma 1,70 m wzrostu to kupuje ubrania na 1,90 m?

Gość gość
zalosny jestes

Gość gość
ha ha pisze tak pajac bo wiadomo ma kompleks malego psiorka pewnie ma z 12 cm , a kobieta musi udawac orgazm

Gość gość
Pisze taka posiadaczka wiadra bo ma tam stojak na parasole i musi szukac w stadninie penisa ktory ja zadowoli :D

Gość gość
"10,37 wyzywasz od szmat bo lubi duze fiuty nie mikro peniski , sam masz malego fiutka i co zazdroscisz innym facetom z duzym rozmiarem debilu , a jak jakas napisze ze chce duzego to taki p***b napisze ze ma wiadro " x No i zgadlem. Wlazla i napisala ze mam malego i niby zazdroszcze haha ale szmata. LOL

Gość gość
Ale zgadlam musisz miec bardzo malego pewnie mniej niz 12 tragedia pozostaje ci jedynie zazdroscic klusko zalosna , taka glizda zadnej nie zaspokoji nawet dziewicy ale ty dziewczyny napewno nie masz .

Gość gość
Sprawdz czy ci wiadro nie przecieka :D

Gość gość
19,16 a ty sprawdz jak tam twoja gumowa lala bo tylko taka cie zechce glizdo ...

Gość gość
19,18 napisalas prawde ze malego ledwo czuc ale zaraz mikro penis ci napisze ze masz wiadro

Gość gość
Elsa-jaki to jest sredni twoim zdaniem?

Gość gość
najlepsze są grube sztywne i tak ok. 20+ cm długości ! :)

Gość gość
smieszni jestescie. Same wiadra i mikrusy na tym forum, szmaty i prawiki. Zal mi takich podludzi jak wy.

Gość gość
Jak wy nawet idiotki nie wiecie ile to jest 20 cm, patrzycie na penisa i wydaje wam sie ze ma 5 cm wiecej,dlatego nie potraficie parkowac :D

Gość gość
Nie wierze ze sa dziewczyny ktore sie swoich facetow pytaja o wymiary penisa albo co gorsze chodza do lozka z linijka i same mierza. Przeciez to glupie jest i zalosne

Gość gość
po co mierzyć i się pytać wystarczy pociągnąć z gwinta :)