Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninia ttt

Jezeli kolezanka zasypia ze mna na jednym tapczanie to moze byc homo niepewna?

Polecane posty

niedawno był tu podobny temat ...nawet styl podobny, również prowo, tyle ze wtedy pisała "dziewczyna" nagabywana przez regularną lesbę i podobnie powoli przekonywała koleżankę krok po kroku do zbliżenia .... ...a tak po prawdzie to homo albo się jest albo nie z urodzenia, można przejawiać zachowania homoseksualne, nie będąc homo, generalnie tym się nie da "zarazić" choć można się nauczyć zachowań ...

Gość Ninia ttt
Zaraz zaraz, pogubilam sie... To skoro jestem hetero i zrobilabym to z kolezanka to nadal jestem hetero? Bo tak wnioskuje... Myslalam, ze jak ktos hetero zrobi cos z homo to sam tez staje sie homo. Myslalam, ze bycie homo lub hetero nie zalezy od osobistego przekonania tylko od konkretnych czynow. Analogia: ktos ma wewnetrzne przekonanie, ze jest najuczciwszym czlowiekiem na swiecie. Kradnie co popadnie. Wg mnie on jest zlodziejem, bo kradnie. Wg Was nie jest zlodziejem, bo pomimo czynow jego przekonanie jest takie, ze sam uwaza sie za uczciwego. To w koncu jak jest naprawde z tym byciem hetero przy jednoczesnym odbywaniu stosunkow les?

Gość gość
mówcie co chcecie, ale jak dla mnie kolejne prowo. ostatnio jest tu osoba która lubi sobie pofantazjować less

Gość Melle25
calowalyśmy się w policzki, szyję i dotykałyśmy brzucha i poniżej tez. Było to coś nowego dla nas. jesteśmy dalej przyjaciółkami i czasem to wspominamy.

Gość Ninia ttt
Eee, Melle25, tyle to my juz dawno robimy. Juz w pierwszym poscie napisalam, ze ona wsuwa mi reke pod koszule, nawet dosiega piersi, potem wspominalam o pocalunkach w policzki i w szyje wlasnie, o laskotaniu jezyczkiem po szyi i w ogole...

Gość Melle25
Ninia ttt- czyli podobnie jak my. Nie mamy jednak takich problemów z wlasną klasyfikacją. Było nam dobrze i tyle. Są różne przyjemności na tym swiecie.

Gość Ninia ttt
Oczekuje odpowiedzi na kwestie z 12:26. Ciekawa sprawa ze mna i z Melle25. Opisalam swoja sytuacja i zaraz pojawily sie glosy ze prowo. Melle25 pisze ze robila prawie dokladnie to samo. Nikt nie pisze ze prowo. Nic nie rozumiem. Obie historie opisane. Obie prawie identyczne. Jedna prowo, druga nie.

Gość gość
a po ile macie lat ?