Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

allegro pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Mam ostatnio czas i zaczęłam się pozbywać z domu rzeczy niepotrzebnych na allegro. Nigdy tego wcześniej nie robiłam i jestem zielona- wystawiłam perfumy najpierw za 50 zł-kup teraz nikt nie kupił- wznowiłam i wstawiłam za 15 zł- licytacja- nikt nie licytuje, kilka osób obserwuje do końca 4 dni. Moje pytanie- mogę podwyższyć cenę minimalną albo jak to zrobić? Bo ja tych perfum nie używam i tak ale za 15 czy 16 zł to się nie opłaca ich sprzedać bo są oryginalne, chociaż ze 30-35 zł chciałabym wziąć....

Gość gość
up

Gość gość
Jeśli nikt nie licytuje to możesz zmienić cene minimalną ale musisz się liczyc z tym ze zmieniajac cene nikt ich nie kupi. Ktos kto kupuje dolicza koszty wysyłki i jeśli laczna kwota wyjdzie tyle co w sklepie to kupujacemu się nie oplaci. Chcesz ryzykuj ale oplaty musisz poniesc czy sprzedaz czy tez nie. Wystaw na olx za darmo napisz cene i do negocjacji. Jak ktoś będzie zainteresowany to wtedy mozesz wystawic na allegro

Gość gość
dzięki, chyba wystawię na olx ale tu zostały 4 dni i ktoś ostatniego dnia może kupić za np 16 zł bez sensu

Gość gość
wystaw lepiej na olx bo jak na allegro nie sprzedaż to i tak prowizje musisz płacic, ja kiedyś wystawiłem 5 rzeczy to mi wyszło 16zł za samo to ze mogłem je wystawić a i tak nic nie sprzedałem, a gdyby nawet to jeszcze od sprzedaży potrącają ci prowizje, 5 czy 10% chyba

Gość gość
na olxl też ciężko cokolwiek sprzedać