Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przygodny seks

Polecane posty

Gość gość

Kochane kobitki !! Czy zdazylo wam sie e mijscu publiczny lub zaprosic do domu przypadkowego faceta np. Kuroera listonosz na seks ?? Czy to tylko filmowe opowiesci. Pytam serio bo w to nie wierze zebyscie sie nie baly ze cos wam sie stanie itp.

Gość gość
Nie zdarzyło... kiedys kurier przyniósł mi paczke, byl super, z twarzy taki typowy ''łobuz'' , dresiarz, ale twarz idealna, te widoczne bicepsy, byl w krotkich spodenkach, mial super tyłek :) patrzyl sie na mnie jakby chcial mnie zg****ic, bylam w szortach i cienkiej bluzce... ale nigdy bym sie nie odwazyla go zaprosic, nie jestem az tak śmiała, bałabym sie, moze nie ze cos mi zrobi..no nie wiem ,moze tego ze ktos sie dowie, ze czyms sie zaraże, taki opór moralny :)

Gość krusowa
Nigdy. Dla mnie seks bez miłości nie istnieje.

Gość gość
Takich wlasnie odpowiedzi sie spodziewalem... ciekawr skad lydzie wymyslaja takie historyjki. Koles by laske zaprosil ale kobieta kolesia ?? Ciezko uwierzyc

Gość gość
A mnie już tak bardzo brakuje seksu, że serio chciałabym zobaczyć w drzwiach swojego domu takiego seksownego kuriera.

Gość gość
Po co Ci kurier. Pisz do mnie Wolly.wolly@o2.pl

Gość gość
Takie historie wymyslają glownie niewyzyci faceci mitomani :D nie mowie, ze nie jest to możliwe, jesli jest facet naprawde przystojny, ktory umie bajerować i trafi na odpowiednią kobiete to moze takie historie są realne, np malarz podczas remontu, mlody napalony hydrualik i samotna dziewczyna itp ale 99% tych historii to na pewno sciemy