Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to cyniczny narod

Polecane posty

Gość gość

Powierzchowny, chory na materializm, negujący wszystkie wartości moralne w tym altruizm.

Gość gość
Zgadzam się, naród cwaniakow i egoistow

Gość gość
za to inne narody to kurna takie tylko do rany przyłóż :D weeeź się pier...linij czymś ciężkim w łeb może zaczniesz myśleć w końcu :D

Gość gość
W dodatku we wredocie, aluzjach, złośliwości, chamskich przytykach ,zaowalowanej biernej agresji ukrytej pod złośliwym usmieszkiem, niedomowieniach, unikaniu jasnych i i czytelnych odpowiedzi są mistrzami.

Gość gość
to dobrze :) przynajmniej nie są takimi niemotami fałszywymi i wrednymi i niedoj*******ymi umysłowo jak np. niemcy czy holendrzy :)

Gość gość
Miernota to jesteś ty, to widać, słychać i czuć.

Gość gość
Prawda w oczy kole. Nie dość, że mamy ciężką sytuację w Polsce to jeszcze Polak Polakowi wilkiem.

Gość gość
No właśnie, w takiej sytuacji tym bardziej powinniśmy raczej być dla siebie nawzajem przyjaźni, a nie dopier/dalający się pod byle jakim pretekstem...kłótnie o gó/wno, byle tylko pokazać, że moje jest na wierzchu, wszechobecna agresja, bierna i czynna, złośliwości itd. Zachodnie nacje są od małego uczone pozytywnego nastawienia do innych i rozładowywania napięć, u nas tego nie ma. Może i jest to takie wytrenowane bycie miłym, ale to jest chyba lepsze, niż to ciągłe przekrzykiwanie się i agresja w PL. Choć na wschodzie (RU, UA, BY, LT) jest jeszcze gorzej.

Gość gość
Słyszałam, że Rosjanie na emigracji właśnie sobie pomagają, nie to co Polacy.

Gość gość
LOL LOL

Gość gość
Czyli piszesz teraz oswoich rodzicach? No chyba ze oni sa rumunami to wybacz narod na pewno nie stanie sie lepszym ani opinia w oczach innych nie bedzie lepsza jesli rodacy beda sami na siebie najezdzac widzac tylko minusy...

Gość gość
Podstawowy blad osob zakladajace takieprzyziemne tematy to poczatek zdanua w kktory zawsze zaczyna sie podobnie "oni sa , polacy sa " zamuasty my jestesmy my jako narod ja jestem

Gość gość
14:14 Spróbuj podważyć tezę nie uciekając się do ataków autora, życzę powodzenia. Obawiam się ze to cie przerasta