Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnicza93

zostawił mnie

Polecane posty

Jestem z chlopakiem 7 lat w sierpniu mieliśmy brać ślub i on mi w poniedzialek tydzien temu powiedział,ze on "nie chce ślubu bo boi się ze potem bedzie nieszcześliwy " mial sie okreslic w ciagu 4dni co dalej i wogole, w niedziele mial urodziny, wrocilam z Sopotu do domu okazalo się ze go nie ma w domu zadzwonilam do niego "gdzie jest i o ktorej bedzie bo musimy pogadac" a on" sorki ale nie bedzie mnie juz jutro ide do pracy,zwalniam sie i wyprowadzam sie do Poznania" koles zakonczyl zwiazek 7letni przez smsa! czaicie! JESTEM ZALAMANA ;(

Gość gość
jestes z rocznika 93 i jestes chłopakiem 7 lat? I już slub zaplanowalaś?

Gość gość
przykro mi z powodu tego co cie spotkało:( wiem że to trudne ale pomyśl z tej str-okazał się skrajnie nieodpowiedzialny, za kilka lat mogłby zostawic ciebie z malutkim dzieckiem/dziecmi, po slubie, miec wszystko gdzies i sprawić, że miałabys jeszcze wiecej nieprzyjemnosci:( zycze ci zebys trafila na kogos wartosciowego, a ten d**ek niech spada na szczaw!

Gość gość
pewnie taka wredna jestes ze nie mial odwagi powiedziec ci w twarz, pewnie sama zaplanowalas slub i wesele a pierscionek zareczynowy sama wybralas

Gość gość
Nie pociesze, ale za parę lat poczujesz wielką ulgę, że to nie z nim zalozylas rodzinę. Mój związek trwał 4 lata i miał być ślub o dziwo też w sierpniu. Było to ponad dwa lata temu... Do teraz dziękuję Bogu że za niego nie wyszłam. Jestem szczęśliwą mężatką i mamą która spodziewa się ukochanego dziecka. Na szczęście poznałam super faceta. Ty też takiego poznasz!