Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2015 Cześć, chciałabym zapytać czy przy takim żywieniu uda mi sie schudnąć : mój jadłospis mneij wicej wyglada tak : 40g poduszek owsianych Granex do tego 50 ml mleka 3,2% i zielona herbata na śniadanie. na obiad zjadłam 1 klops mielony z pieczarkami ( nie smażony)( z łopatki) +50g ziemniaków na przekąskę zjadłam 1 jabłko i 4 średnie truskawki i wypiłam kawę z 0,5 łyzeczki cukru i mlekiem na podwieczorek zjadłam sałatke z sałaty poidora i ogórka i czerwonej cebuli (około250g) (bez oleju z solą i pieprzem. a na kolację zjadłam omleta z 2 jaj (M) Kolaję jem 3/4h przed spaniem, pije duzo wody. ćwiczę okolo 40 min dobierając sobie ćwiczenia z Mel B (Cardio abs nogi pośladki 20 min trening calego ciała na zmianę) dziś zjadłam również poduszeczki z mlekiem jak wyżej i do tego jogurt naturalny gęsty. na obiad 150 g Pomidorowej z ryzem (pełnoziarnistym) musli jogobella i jabłko. na podwoeczorek i kolacje zjem coś lekkieo. cwiczylam 40 min z Mel B. Czy na takim żywieniu i wysiłku uda mi sie schudnać ? Dodam,, że mam 20 lat 167 wzrostu i waże 66/67 kg. zależy mi by zżucić oponkę i boczki. prosiłabym o odpowiedzi i ew, pomoc w zmienie żywienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach