Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia asiula

pilnie bardzo proszę o pomoc finansową

Polecane posty

Gość asia asiula

kontakt annielcia@ gmail.com jestem nepełnosprawna i na wózku potrzebuje pilnie ok 500 zł ale każda kwota bardzo się liczy proszę o kontakt wysyłam papiery niestety tu ktoś mnie skasował temat

Gość gość
mialas wkleic na forum te papiery inaczej nikt nie napisze

Gość gość
oszustko anno marciniak zgłaszam cie na policje za wyłudzamnie masz przesrane!!!!

Gość gość
www.provident.com

Gość gość
nie nazywam się tak proszę zgłaszać ja jestem uczciwa jak do jutra nie będę mieć tych pieniędzy to mogę sie wieszać ale i tego nie jestem w stanie zrobić bo jeżdże na wózku jeśli ktos moze mi chociaż pożyczki to bardzo proszę o pomoc

Gość gość
dlaczego mi nie odp na maila? o******elabys i kasa twoja

Gość gość
niestety nie mogę wziąć pożyczki z firm bo oni przychodzą do domu i mój facet się dowie

Gość gość
k***a ogarnij się masz faceta niech on myśli i zarobi

Gość gość
niepelnosprawna na wózku ale faceta ma, do seksu pelnosprawna, cos tu jest nie halo, poza tym pewnie masz rentę... są ludzie zdrowi co nie maja ani pracy ani renty, ani partnera co by im pomogl i to jest masakra, a ty masz rente, mieszkasz z facetem i jeszcze ci źle i wyłudzasz pieniadze na forum :O

Gość gość
Ja mogę udzielić pożyczki prywatnej, za pożyczone 500 spłacisz 1000 w 10 równych ratach po 100zł miesięcznie, pasi? Trex_87@wp.pl Oczywiście musisz sie poddać weryfikacji bo w ciemno nie pożyczam

Gość gość
niestety muszę się od niego uwolnić czasem zrzuca mie z wózka i tak leżę jestem ładna ale niepełnosprawna czyli takie nic nawet nikt nie chce pomóc

Gość gość
Noxelka znowu dostala po ryju od swojego fagasa i skamle o pieniadze :-D

Gość gość
a jaka to jest weryfikacja? niestety mam tylko rente, ale oddam bo będzie lepiej renta jest niska dlatego potrzebuje

Gość gość
nie piszcie jej ksywy na N bo zablokuja topik

Gość gość
o jezu jaki śmieć tak postępuje z niepełnosprawną? strasznie mi ciebie żal, ale aktualnie nie mam kasy na zbyciu :(

Gość gość
krowa dostaje pieniądze od państwa za nic, i jeszcze jej źle... ja pier...

Gość gość
nikt ci nie wpłaci żadnych pieniędzy, naiwna idiotko skończ już zakładać te tematy

Gość gość
Blokuje topiki jej psychofan z SU

Gość gość
Nie chodzi o pisanie ksywy po prostu jakiś debil przeciąża serwer długim wpisem i tematy się blokują, nie tylko tematy o noxie, ale też inne choć ten akurat noxy raczej nie dotyczy chyba jednak.

Gość gość
zglaszajcie na policje ja juz zglosilam ja, anna marciniak poznan

Gość gość
Naiwni jesteście, pewnie jakiś naciągacz, pisać to wszystko można, nawet wzruszające historyjki żeby brać na litość. Zweryfikuj sie jakoś to ci pomogą chętniej, sam bym ci wysłał 200zł a może i więcej i nawet bys nie musiała oddawać ale pod jednym warunkiem, porozmawiaj ze mną na Skype, ale jestem pewien że nie pogadasz, albo zaraz puścisz ścieme że nie masz kamerki, więc jak masz tak mówić to lepiej nie mów nic

Gość gość
za nic? ciekawe jak ty być był niepełnosprwany bez szans a prace i z rentą 7 stów śmieciu

Gość gość
mogę porozmawiać na skype, oczywiście że tak tylko go założę napisz proszę na mojego maila ok?

Gość gość
niepełnosprawna, na wózku ale faceta ma, mieszkanie ma, seks uprawia, ma rentę, ma darmowe ubezpieczenie zdrowotne i jeszcze jej źle... cała masa ludzi w tym kraju w gorszej sytuacji bo bez pracy, bez ubezpieczenia, bez mieszkania i to jest tragedia i takim trzeba pomagać a nie tobie szmato, masz rentę

Gość gość
To się wieszaj, a co mnie to gowno obchodzi :-D

Gość gość
no i co że mam rente 700 zł? a seks każdy robi aż tak podły jesteś?

Gość gość
"robić sex" i co??? mówiłem że to noxa hahahahhahahahaha wpadka :D:D:D

Gość gość
za nic? ciekawe jak ty być był niepełnosprwany bez szans a prace i z rentą 7 stów śmieciu xxx wielu zdrowych ludzi by się pochlastało, żeby mieć 700zł miesięcznie ZA NIC, bo żadnej pracy nie mogą znaleźć bo są zdrowi, a teraz wszędzie szukają wlaśnie niepelnosprawnych bo za takich skladek nie trzeba placic i pracodawca ma dofinansowanie. Wiec weź szmato spadaj, masz darmowe ubezpieczenie, kase ciagniesz od panstwa za nic i jeszcze niezla z ciebie cwaniara bo taka chora nie jestes skoro piszesz na forum i uprawiasz seks z facetem. Powinni ci zabrac te rente

Gość gość
to szmata noxelia jej facet witalij bije ją i zmusza do prostytucji na su oraz żebrania o hajs uwaga nic jej nie przelewać