Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia asiula

pilnie bardzo proszę o pomoc finansową

Polecane posty

Gość gość
hahaha bogata ania ma klopoty finansowe?? hahaha

Gość gość
ale musisz mieć kompleksy a ja potrzebuję po prostu pomocy, rozumiesz? i co możesz kupić za 700 zł miesięcznie? bzdury totalne wymyślasz wierzę że są tu porzodni ludzie i pomogą

Gość gość
sprzedaj krolika

Gość gość
No i teraz powiedz mi szmato za co ty masz te rentę skoro ty wcale taka chora nie jesteś???? chora osoba to nawet przy kompie nie da rady usiedzieć bo wszystko ją boli zaraz. I jeszcze zobaczcie jak szmata pyskuje, jaka roszczeniowa postawa, i że ma TYLKO 700zł hahaha takiej wstretnej szmacie to nawet 1 zł bym nie przelala, pasożyt ma rente, ubezpieczenie, pierwszenstwo w szukaniu pracy bo teraz tylko niepelnosprawnych szukają i jeszcze jej źle, jeszcze chce pieniedzy od internutow... ja pier co za szmacisko

Gość gość
26:43 Uzywane gacie dla zboczkow sprzedaje, szmata jedna :o

Gość gość
ty wstrętna szmato, wielu ludzi by sie cieszylo jakby mialo ZA NIC te 700 zł i jeszcze darmowe ubezpieczenie zdrowotne!!! powinni wziąc sie za ciebie i zabrac ci te rente bo ty na nią nie zaslugujesz

Gość gość
wal sie cwaniaro wyłudzaro, jakbys faktycznie była w tak podbramkowej sytuacji to bys sie zgodziła na takie warunki, ktoś ci 200zł chce dać byle byś tylko sie w kamerce pokazała, zeby było widać czy w ogóle kobietą jesteś, a nie facetem cwanym wyłudzaczem i czy faktycznie na wózku siedzisz, ale widać że zaczynasz kręcić więc wiadomo co to oznacza, wypad stąd 🖐️

Gość gość
jakiego królika? prosze o poważne potraktowanie jestem takim śmieciem że nawet nie mam się jak powiesić co za śmieć ze mne i nikyt mi nie chce pomóc mój facet mnie zabije i dobrze

Gość gość
Pierwsza strona znowu zablokowana. Psychofan szmatelli w akcji

Gość gość
uo

Gość Pilna i szybka oferta kred
Le 02/06/2015 à 17h32, Guest Guest a écrit:

Mon nom n'est pas mentionné dans le rapport, je suis honnête, je n'aurai pas cet argent avant demain, je peux raccrocher mais je ne peux pas faire faire ce que je fais avec un fauteuil roulant. , demande de l'aide

Bonsoir Madame, après votre demande de prêt, j'aimerais que notre conversation se fasse par courrier électronique, alors écrivez-moi sur: microfinance1200@gmail.com

Gość Pilna i szybka oferta kred

Jestem osobą fizyczną, oferuję szybką pożyczkę od 5000 złotych Do 100 000 000 złotych z roczną stopą procentową 2 %. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się ze mną:
E-mail: microcredit1600@gmail.com