Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rosnące odsetki w PROVIDENCIE, POMOCY

Polecane posty

Gość gość
Dlatego najlepiej brac chwilowki w vivusie lub filarum a nie w jakims providencie gdzie odsetki sa kolosalne.

Gość gość
napisz pismo do providenta o swojej sytuacji , popros o umozrenie odsetek chociaz troche umorza to juz bedzie lepiej i oswiadcz ze spłacisz dług tyle i tyle miesiecznie pod warunkiem umorzenia odsetek .

Gość gość
taa a w vivusie to pewnie jeszcze dopłacaja do chwilówki he he he

Gość gość
ja mam doswiadczenie z chwilowkami i jest z***biscie. Nawet jak sie nie splaca przez 5 miesiecy :D odsetki smiesznie male. A pierwsza taka chwilowka w vivusie i filarum jest za free tzn bez odsetek. czyli np pozyczasz 1600 zl i po miesiacu oddajesz 1600 zl

Gość gość
>>>No skoro dajecie się straszyć bandytom i uwazacie ze savponas prawem to splacajcie. Głupota nie boli<<< x Rozumiem, że Ty wysiadłbyś wtedy z tej windy. Głupota by Cię nie bolała, ale co innego i to znacznie dłużej. Koleżanka byłą świadkiem w sprawie napadu, to bandyci dostali z sądu jej dane. Przychodzili do jej miejsca pracy, przykładali nóż do gardła i żądali wycofania zeznań. Pomimo jej zeznań bandyci nie zostali skazani, a ona została skatowana przez "nieznanych sprawców". x Mnie dwóch bandytów wyciągnęło wieczorem z samochodu. Obroniłem się i wyszli na tym napadzie gorzej ode mnie. Policja stwierdziła, że powinienem cieszyć się, że nie wytoczyli mi sprawy. Przecież to ja ich pobiłem :(. x Jak nie ruszasz d_py z domu, to możesz wierzyć w prawo i sprawiedliwość.

Gość gość
a ja myslałam ze ci dopłacili 3 tys do tej chwilówki :)

Gość gość
gość dziś no bez powodu tam na ciebie nie czekali jak sobie zasłuzyłes to powinni ci dac po ryju

Gość gość
>>>ja mam doswiadczenie z chwilowkami i jest z***biscie. Nawet jak sie nie splaca przez 5 miesiecy odsetki smiesznie male. A pierwsza taka chwilowka w vivusie i filarum jest za free tzn bez odsetek. czyli np pozyczasz 1600 zl i po miesiacu oddajesz 1600 zl<<< x Znowu OSZUST OD CHWILÓWEK, który chce wpuścić ludzi w kłopoty i długi :(. Że też takie ścierwa piszą w necie i palce im nie odpadną :(.

Gość gość
>>>no bez powodu tam na ciebie nie czekali jak sobie zasłuzyłes to powinni ci dac po ryju<<< x Tak zasłużyłem sobie, bo nie zwinąłem interesu na żądanie konkurencji. Dlatego wynajęli tych dwóch bandytów.

Gość gość
"Znowu OSZUST OD CHWILÓWEK, który chce wpuścić ludzi w kłopoty i długi smutas.gif . Że też takie ścierwa piszą w necie i palce im nie odpadną" x Niby jaki oszust debilu. Ja tylko napisalem jak jest zeby ludzie wiedzieli. Co ci nie pasuje ofiaro ?

Gość gość
>>>Niby jaki oszust debilu. Ja tylko napisalem jak jest zeby ludzie wiedzieli. Co ci nie pasuje ofiaro ?<<< x Jesteś tym samym bydlakiem, który już raz gloryfikował chwilówki na tym forum. Wtedy też była mowa o vivusie. x Myślę, że jesteś MENDĄ-NAGANIACZEM pracującym dla nich.

Gość gość
Wiec mysl dalej. Mam to gdzies.

Gość gość
A ja wzięłam w vivusie i faktycznie oddalam tyle ile wzielam,ale przy drugiej pozyczce już tak fajnie nie jest...są odsetki

Gość były pracownik providenta
Poproś o rozmowę z kierownikiem,umów się na regularne wpłaty. Wpłacaj co tydzień tyle ile możesz,oby była ciągłość wpłat, Provident nie nalicza karnych odsetek!!!!Zbieraj wszystkie dowody wpłaty,na których widać ile jeszcze zostało do spłacenia. Właściwie nie ty tylko twój syn niech tak zrobi.Skoro umiał wziąć kredyt to niech teraz wyjaśnia i stara się go spłacić.

Gość gość
No przy kolejnej pozyczce masz ok 200 zl odsetek. x Az z ciekawosci zalogowalem sie na swoje konto na vivusie. Mam niesplacona chwilowke juz od 175 dni. Masakra. Odsetki 436.30 zl. Ale spoko jest. Pozyczylem 2000 zl i musze oddac 2436.30 zl. Ale spoko. Jak tyle wytrzymali to jeszcze poczekaja hehe

Gość gość
No żebyś sie nie zdziwił

Gość gość
A niby co mnie moze zdziwic.

Gość gość
>>>Provident nie nalicza karnych odsetek!!!!<<< x Bo wymyślił dla nich inną (droższą ;) ) nazwę :P. x I pewnie nie pobiera żadnych opłat za upomnienia i wizyty pracowników ;) ;) ;).

Gość gość
Provident to najgorsze co może być. A jeszcze ty musisz za syna ciula kredyt spłacać. Ja bym jemu to zostawiła niech se radzi

Szczerze Ci współczuję :( ale nie ma co się załamywać, bo na pewno jest rozwiązanie Twojego problemu. Nie wiem tylko, czy znajdziesz je na forum. Może lepiej skorzystaj z pomocy doradcy - z tego co wiem to konsultacje są bezpłatne, przynajmniej u tego, u którego ja byłam. Łukasz Mendocha pomógł mi w sprawie innego kredytu, ale myślę, że przy kredycie konsolidacyjnym też Ci świetnie doradzi, bo chyba konsolidacja -przynajmniej tak mi się wydaje, na pierwszy rzut oka - jest najlepszym rozwiązaniem... Rozłożą Ci raty na mniejsze i będziesz miała więcej czasu na spłacenie.

Gość kulczi
Nie wpłscilem 10 rat po 47 zloty przrz 10 tyg. Ii przyszedl sms ze mam zaleglosci 610 wiec wychodzi na yo ze sa odsetki i to spore