Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia99

Co mężczyźni cenią w kobietach?

Polecane posty

Gość Oliwia99

Co mężczyźni cenią w kobietach? Na co zwracają uwagę? Co im się podoba w kobietach? Zapraszam do wypowiadania się :)

mysle,ze cenią lojalność,oddanie,intelekt. Natomiast w pierwszym odczuciu zwracają uwagę na wygląd - m.in. oczy,dlugie,lśniące wlosy,proporcjonalność sylwetki itd.

Gość JakaśNadziejaJednakJest
cenią m.in. dobroć, spokój, uśmiech, czułość .. oczywiście najpierw widzą piękną buzię, długie nogi, pupę i biust, ale to nie te części ciała facetów przy kobietach trzymają, więc nie ma co mówić, że są one "cenione" ;).

Gość gość
wyglad, mlody wiek, styl ubierania, w dalszej kolejnosci zarobki i na koncu intelekt uczciwosc, pracowitosc czy dobre serce nie tylko sie nie licza, ale i swiadcza o glupocie i slabosci uczuciowosc to powazna wada klocaca sie z intelektem Ale wyglad stoi na szczycie, a z tego szczytem jest figura (szczupla, moze i anorektyczna, dluugie nogi, duze cyce, zgrabny tyleczek) My kobiety mamy nieco inny system wartosci, zarowno wzgledem mezczyzn jak i innych kobiet

Gość gość
a jaki to system wartosci jesli moge sie dowiedziec

Gość gość
Wszystko to co piszecie to wielka bzdura, pelno jest kobiet oddanych, inteligentnych, czulych kochajacych wrazliwych, dobrych itd itd a zarazem pieknych ktore teraz placza w domu bo facet kopnal ich w duupe... faceci nic nie doceniaja nic nie cenia i nie warto w ogole sie w to zaglebiac.

Gość gość
Bez ogródek mowie ze kobietę traktuje przede wszystkim jako obiekt seksualny :)

Gość gość
To zalezy Ci powiem, jaki jest mezczyzna i co lubi, co mu sie podoba. Pierwsze wygląd. Mężczyźni uwielbiają u kobiety kobiecość seksapil lubią długie włosy i kobiety, sylwetka szczupła lub normalna, lubia zadbane kobiety to o wyglądzie druga rzecz intelekt to tez cenią bardzo po za uroda. Cechy charakteru cierpliwość, czulosc, faceci nie lubia oziębłych kobiet. Szczerość, oddanie. Dobre serce ;-) w seksie jest takie powiedzenie. Kobieta powinna być zona,kochanka, przyjaciółką w jednym:-)

Gość gość
- intelekt (riposty - na poziomie, odwagę, spryt) - orginalność - szczerośc - wierność - dobroć , - uroda

Gość dość ładna ale nie w typie
Wygląd a la por/no gwiazdka ewentualnie top modelka (w zależności czy ocenia przykładowo dresik-koksik czy pan z korpo).

Gość gość
Błysk w oku świadczący o tym że mnie kocha. Tylko tyle..

Gość gość
Mężczyźni cenią dobre kobiety ale kobiety w większości lecą na złych facetów, którzy ich nie doceniają. Dopóki kobiety ie przestaną lecieć na drani to zawsze jakaś kobieta będzie płakać przez faceta - drania. To, że dobry mężczyzna zagada nie oznacza, że zostanie wybrany! Większość z was kobiet woli bad facetów! Tylko potem budzicie się z ręką w nocniku.

Gość gość
Kazdy facet ceni co innego. Kazdy człowiek szuka w partnerze tego co jest dla niego wazne. Jedni ceniq wygląd inni inteligencje ktos duże piersi inny Male itd.

Gość gość84
no tak faceci to przecież samo złoooo - tylko po co się z nimi zadajecie ???

Gość gość
w kobiecie najważniejsza jest dupczliwość i gotowość do kopulacji bez względu na czas i miejsce

Gość gość
Nic

Uroda i intelekt, uśmiech i oczy. Każdy mężczyzna zwraca uwagę na co innego, ja jestem kobietą i nigdy nie miałam problemu z powodzeniem, mimo że pięknością nie jestem i figury też nie mam zabójczej. Zawsze wiem, że mężczyźni cenili we mnie naturalność.

Gość gość
Du.a i cycki...

Gość gość
Dojrzałość, wdzięk, normalność nie wywyższanie się no i przede wszystkim dobry sex

Gość gość
gość dziś - podpisuje się pod tym, oczywiście do tego kobieta musi się podobać :).

Gość gość
mezczyzni cenia jak kobieta fajnie sie ubiera najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4