Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulek_krynice

koleżanka chce wywołać zazdrość

Polecane posty

Gość madziulek_krynice

Kobietę rozgryźć jest trudno - wiem, bo sama nią jestem. I nie jestem dobra w odczytywaniu ludzkich zachowań. Jaki mam problem? Znajoma z pracy, siedzimy razem w pokoju,dogadujemy się,coś tam się sobie zwierzamy,generalnie relacje są ok. Wie albo widzi, że podoba mi się jeden z pracowników. Jako że jestem ciut nieśmiała i relacje "ja-kolega" wolę zatrzymywać dla siebie i ewentualne "randki" załatwiać poza firmą. Od dłuższego czasu ona non stop go wychwala, chwali się ile z nim rozmawiała, że kawę razem pili,że jest przystojny i ogólnie super itd. itd. Czasami mówiąc to patrzy mi centralnie w oczy jakby na coś czekając. Po co?

Gość gość
bo jest wredną psitą i chce ci udowodnić swoją przewage nad tobą ( poprostu cie zdominować)

Gość gość
współczuje "koleżanki"

Gość gość
bo ma niskie poczucie własnej wartości. Próbuje sobie coś udowodnić twoim kosztem. Moim zdaniem nie powinnaś zwierzać się jej z tak intymnych spraw. To, kto Ci się podoba zostaw dla siebie. Z nią gadaj o neutralnych rzeczach.

Gość gośćmietek burczymucha
takie właśnie są kobiety,sama nie ruszy ale zadba, żeby inna też nie dostała...uważaj na nia,dobrze radze

Gość szarik z rudego pojazdu
jesteście wszyscy przewrażliwieni! przecież tu nie ma nic złego w takim zachowaniu! koleżanka jest normalna i wyraża tylko swoje zdanie!

Gość gość
a ta koleżanka to ładna jest?

Gość parabolanum olanum
jezu,mam ten sam problem....czemu te baby są takie wredne?kiedyś usłyszałam fajną rzecz:w pracy nie ma się koleżanek,są tylko znajome twarze.I coś w tym jest. Może temat banalny, ale wie ktos jak sobie z taką wredną suczą poradzic?

Gość gość
kiedyś miałam taką samą sytuację i taką samą koleżankę, na szczęście nasze drogi rozeszły się, tylko że ona w odróżnieniu od Twojej posunęła się do tego, że uderzyła do faceta, który mi się podobał, powiedziała mu wszystko ( zapewne sporo jeszcze dołożyła ) i ośmieszyła mnie w jego oczac, facet i jego koledzy patrzyli potem na mnie jak na jakąś zakochaną małolate - dobra rada: w pracy nie ma koleżenstwa, a i koleżanki trzeba sobie starannie dobierać i jak najmniej się zwierzać; jestem kobietą ale wstyd mi za niektóre przedstawicielki naszego gatunku

Gość parabolanum olanum
kurcze,przerąbane miałaś;/ mam nadzieję że "moja" do tego się nie posunie...teraz tylko, podobnie jak u autorki, w mojej obecności mówi o nim same słodkie rzeczy a i swoje psiapsióły też do tego podpuszcza, stara się z nimi separować go ode mnie... gdyby tylko można było bezkarnie strzelać do ludzi, ile to by ułatwiło:) bo jak inaczej sobie z łajzą poradzić?

Gość gość
a jak reaguje na te wszystkie niuanse ten twój luby?:)