Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde tak duzo trace nie uprawiajac seksu

Polecane posty

Gość gość
Aha, no to tylko ja sie nie sypie z kim popadnie.... super ze jestem taka wyjatkowa. Ale jakby faceci tak nie jojczyli o ten seks to tez by bylo inaczej. Bo ta presja nie jest romantyczna. I mam gdzies co on mysli o moim wieku itd.

wypowiadajcy sie tu panowie macie problem ze znalezieniem seksu? A żona liczy się, czy nie? Bo zastanawiam się czy mam szukać, czy jak do tej pory być usatysfakcjonowanym tylko jedną partnerką:P

Gość gość
gość dziś no to masz klawe życie, nie ma co sobie glowy stałymi zwiazkami zawracac

Gość gość
Gość 11:47 Zgadzam się w całej rozciągłości, życie jest piękne:)

Gość gość
bo kobieta ktora zostaje z 4 dzieci to "nieszczęsna ofiara samczych zbroni" a facet którego nie chciała modelka to "frajer i nieudacznik". x presja na sukces w wypadku facetów jest w ogóle nieporównywalnie większa niż w wypadku kobiet.

Gość gość
W sumie po co mi seks jak nie mam zwiazku. A nie mam zwiazku bo nie bylo seksu. Jakbym znalazla normalny zwiazek to bylby tez seks. A facet pewnie by doszedl do wniosku ze za malo umiem i tez poszedl w sina dal do innej. Wiec sie tak zastanawiam: po co mi to??

Gość gość
Na jaki sukces?:) przeciez kobiety tez maja pracowac i maja zajmowac sie domem i maja wygladac jak modelki i maja rodzic dzieci i maja uprawiac sporty, czytac, rozwijac sie i cudowac tu nie ma PRESJI/?????????

Gość gość
czyli wg kobiet większą wartość przedstawia "związek" niż seks i kobiety nie żałują braku seksu tylko "braku związku"?

Gość gość
gość dziś czyli wg kobiet większą wartość przedstawia "związek" niż seks i kobiety nie żałują braku seksu tylko "braku związku"? xxxx Wypowiem sie za siebie, ze tak wlasnie jest (autorka). Wiec zaluje , ze ze wzgledu na moja historie z seksem nie bede juz ngdy w fajnym zwiazku. No i coz.

Gość gość
Faceci tez szukają związków tylko robią to inaczej. Ładna kobieta- dobra kochanka- dobry czlowiek- milisc- zona- matka moich dzieci. A kobiety to jakoś od d**y strony zaczynają, miłość, małżeństwo ...

Gość gość
Cywilizacja spowodowała, że kasa i seks padło ludziom ostro na głowy i to bez zahamowań! Jakby nie było ważniejszych rzeczy na świecie i nie ważne, jakie skutki pociągnie za sobą ta głupota. Zarówno kasa, jak i seks powinny być obwarowane ramami gwarantującymi pozytywne wzorce dla wszystkich! Uważam, że i jedno i drugie jest ważne. Seks jest bardzo istotny, ale jest jeden warunek .... musi być z osobą ukochaną, a uprawiany w charakterze sportu, czy zaspokojenia z byle kim, to w tym wyoadku może go nie być.

Gość gość
nie, nie ma presji. zauwaz tematy na kafe. jak facet nie pracuje albo za malo zarabia to zaraz jest nieudacznikiem i leniem. a tymczasem wiekszosc kobiet zarabia mniej niz faceci, wiele z nich pozostaje dlugie lata na ich utrzymaniu i nie ma w ogole sprawy. i tak jest we wszystkich innych sprawach.

Gość gość
Moja ukochana osoba odeszla, bo go za dlugo trzymalam bez seksu, bo mialam te swoje blokady. No mial prawo, ale widac nie bylam taka wyjatkowa zeby jeszcze chwilke poczekac. No to nie. Teraz nie mam juz mojej ukochanej osoby, wiec seksy mam gdzies, nie interesuje mnie. A on zjadzie inna i bedzie szczesliwy.

Gość gość
Tak wiele od ciebie wymagaja kobiety? Masz tylko chodzic do pracy i zarabiac TO ZA DUZO? nic wiecej nie musisz nie musisz zajmowac sie domem dziecmi niczym

Gość gość
gość dziś Pff oni nigdy nie maja problemow ze znalezieniem seksu... Chetnych kobiet sa cale masy. x Jak się jest bogatym modelem i charakterem maczo to owszem ale przeciętny kowalski ma ogromne problemy ze znalezieniem kobiety.

Gość gość
Jak się jest bogatym modelem i charakterem maczo to owszem ale przeciętny kowalski ma ogromne problemy ze znalezieniem kobiety. xxxxx Chyba zartujesz. Jesli masz prace i nie wygladasz jak Quasimodo no to jest dosc latwo. Przeciez kobiety usychaja na brak faceta. Idziesz na koncert czy siadasz na portal randkowy, zagadujesz i juz. A ze wiekszosc kobiet jkest normalna, no to szybko Ci da i bedziecie szczesliwi. Co to za problem dla seksualnych ludzi..... Moj byly zarabia 9 netto wiec prosto jakas wyrwie.

Gość gość
I dobrze, ze ma problemy ze znalezieniem kobiety, widocznie nie nadaje sie;) do niczego

Gość gość
Po co mezczyznie kobieta? Do seksu i do sprzatania za nim:)

Gość gość
"Masz tylko chodzic do pracy i zarabiac TO ZA DUZO? nic wiecej nie musisz" x to jest oczywista nieprawda. no ale nie chce mi się prowadzic kolejnej dyskusji o tym że "faceci popełniaja samobojstwa bo sa cieniasami" a kobiety sa wspaniale i cudowne. szczególnie jeżeli weźmiemy pod uwagę ze wprawdzie samobojstw u facetow wiecej ale ze to PROBY SAMOBOJCZE kobiety podejmuja znacznie czesciej. no ale zasada jest identyczna - facet ktory "probuje" popelnic samobojstwo to cienias ktory sobie w zyciu nie potrafi poradzic a kobieta to "ofiara ktora wola o pomoc".

Gość gość
Przeciętny Kowalski jeśli umie się wyslowić i zarabia przeciętnie to nie ma problemu. Poza tym o co chodzi z tą kasa, czy na pierwszych rarandka pytają się ciebie ile zarabiasz.

Gość gość
gość dziś Czyli zależy wam tylko na pieniądzach a nam na rodzinie i związku :(

Gość gość
Brutalna prawda - kobieta jest potrzebna do seksu i dzieci- dwie sprawy których bez kobiet nie da się załatwić.

Gość gość
Mezczyznom zalezy na rodzinie i zwiazku? hahahahhaha padłam i leze i oplułam monitor:D

Gość gość
Kobietom zalezy na zwiazku z tym jednym ktorego sobie upatrza, a facetowi na seksie z jakakolwiek.

Ja zawsze pytałam kto ile zarabiał na tych pierwszych randkach. Jeśli ktoś zarabiał mało to wtedy akurat nic mi się nie podobało. Na pewno takim gościem biedakiem się nie interesowałam bo kto to by właśnie zapłacił za mnie oraz za moje dziecko..To jasne, że wolałam bogatego.

Gość gość
Nie ma co rozmawiać na temat związków, seksu i pieniędzy z kobietami na kafe bo one uważają się za niewinne i idealne a mężczyzn (każdego) za centrum zła i syna szatana gnębiącego świat kobiet.

Gość gość
zreszta urodzi kobieta niepełnosprawne dziecko-kto pierwszy spieprza az sie kurzy?

Gość gość
"Przeciętny Kowalski jeśli umie się wyslowić i zarabia przeciętnie to nie ma problemu. Poza tym o co chodzi z tą kasa, czy na pierwszych rarandka pytają się ciebie ile zarabiasz." x nie wiem, nie chodze na randki. ale chyba calkiem sporo pyta. a jak nie pyta wprost to pyta gdzie pracujesz, mieszkasz i gdzie na wakacjach byles. a informacje w jakich ciuchach chodzisz, jakim samochodem jeździsz i do jakiego lokalu ją zaprosisz to są podane.

Gość gość
jestem kobieta jak wejde na czata to panowie pytaja: mieszkasz sama? gdzie pracujesz:)?

Gość gość
krycha112 dziś Przynajmniej jesteś szczera i mówisz o tym otwarcie to rzadkość o kobiet. Mimo, że nie nie lubię takich materialistek to dziękuję Tobie, że jesteś szczera. To bardzo ważna cecha.