Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny i żałosny widok

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj taki obrazek - wieeeeeelka, gruba i zaniedbana mamuśka (jakieś 190 wzrostu, długie tłuste blond włosy z czarnymi odrostami, czerwona twarz w pryszczach) ubrana w kolorowe legginsy i różowy powyciągany T-shirt, który nie zdołał ukryć wielkiej fałdy brzusznej a obok niej mały, chudy tatuś ze skwaszoną miną prowadzący za rączkę chłopczyka w wieku ok.2 lat. Obleśne to było :O P.S. Tak, założyłam temat tylko po to, żeby się z nich ponabijać, obrzydzają mnie takie zaniedbane baby :O

Gość gość
No w sumie, też taka bylam jakiś czas. Włosy może nie tłuste, makijaż był, ale po ciąży został o wtedy z 15 kg. I ratowalo mnie tylko ze gęba w miarę ładna,ale zmotywowalo mnie to, że wszędzie spotykalam szczuplr, sexi mamy. Ale ja myślę że wtedy jakiś dołek miałam, bo miałam sporo problemów z synem. Nie znikly, ale nauczylam sobie z nimi radzic

Gość gość
Autorko/autorze , popatrz sobie w lustro.. Na pewno znajdziesz pare rzeczy do poprawienia ! Bo wiesz, nikt nie jest idealny :P Ty tez nie.. Mimo twojego zadufania, sa ludzie których naprawde przyprawiasz o mdłości :P Tez jesteś nieciekawym, prostackim i miernym intelektualnie osobnikiem ! :D