Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek 90

Chorobliwie niewyżyta

Polecane posty

Gość marek 90

Mam problem z dziewczyną, caly czas chce uprawiac sex a jak nie daj boze mamy 1 dzien przerwy to jest strasznie agresywna i kloci sie o wszystko ze mną,wymysla ze juz na nią nie lece itp. W lozku lubi dominowac, ostatnio odbilo jej cos i zawsze w kąpieli sika na moją twarz, mowi ze ją to podnieca. Lubi tez mnie bic i ponizac w lozkum.To wszystko jest normalne czy trzeba z nią isc do seksuologa.

Gość gość
Ja piertole, jestes pedalem? :O 99% facetow marzy o takiej kobiecie, a ty szukasz dziury w calym.

Gość gość
Trzeba jej zbadac poziom testosteronu. Stawiam na podwyzszona wartosc. Leki na zbicie przypisze androlog.

Gość gość
Marne przedpoludniowe prowo, mogles sie bardziej postarac

Gość gość
Co z gej ..od dzisiaj mowimy na ciebie "grodzkie"

Gość gość
gość dziś Ja piertole, jestes pedalem? pechowiec.gif 99% facetow marzy o takiej kobiecie, a ty szukasz dziury w calym. X Pieprzysz glupoty, bo nie miales takiej partnerki i nie wiesz, jak wyglada dzien u kobiety z nienaturalnie wysokim libido. Seks jest dla ludzi, a wszystko w nadmiarze szkodzi.

Gość Marek 90
Na początku podobalo mi sie ze ma wysokie libido, jednak wg mnie zycie nie opiera sie tylko na sexie a jak ja chce robic cos innego np pouczyc sie to ona mi nie daje i są klotnie z tego powodu. Przez jej popęd nie mam na nic czasu, codziennie nie wysypiam sie do pracy. Tabl anty moze pomogą?

Gość gość
podpisuję się pod kolegami. większosć facetów chciałoby miec taką kobietę a ty narzekasz. W*********j do jaskini gwałcić małpy.

Gość gość
Lubie dominujace kobiety daj mi ją ! :D co jeszcze robicie w lozku?

Gość gość
Ja bym się z nią dogadał. Moja żona ma taki sam problem ze mną jak ty ze swoją. Niestety kiedy się poznajemy nikt nie ma na czole napisane - chce trzy razy dziennie. Poza tym to się w czasie zmienia szczególnie jak babeczka w końcu zasmakuje w sprawie. Znam parę czterdziestek co zasmakowały akurat po czterdziestce. Zabierz ją na swinerską imprezkę i będzie szczęśliwa, sprawdzone na własnej skórze :)

Gość Marek 90
Dla mnie 3 razy dziennie nie ma problemu, ale ona chce naprawde caly czas. Nawet w nocy jej sie chce i ona dobrze wie za ja o 5 wstaje a do 2 potrafi sie do mnie dobierac bo moze sobie dluzej pospac cwaniara mala. Rozne rzeczy robimy w lozku ostatnio zawiazala mi oczy i rece i ostro mnie zerznela to mi sie akurat podobalo jednak czasem naprawde przegina

Gość Marek 90
Duzo rzeczy robimy oboje jestesmy fetyszystami wiec realizujemy na sobie swoje fantazje. Ja mam tez duze libido i dla mnie nie jest problemem spuscic sie 3 x na dzien, ale mam tez studia ktore zaniedbuje i pare innych rzeczy na glowie. Swingers klub raczej odpada bo niechcialbym zeby jakis obcy k***s ****** moją mlodą