Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja__

Czy jakaś samotna mama jest znowu szczęśliwa?

Polecane posty

Gość totylkoja__

Przeszła przez rozstanie z ojcem dziecka lub przez samotną ciążę, dała radę? Poznała nową miłość albo nawet i bez niej, może powiedzieć- jestem już spokojna, szczęśliwa i pogodzona ze swoim losem? Potrzebuję wiary, że da się, potrzebuję znaleźć sił, by dać radę i uwierzyć w to, że warto żyć choćby tylko dla tego dziecka, które urodzę za 4 miesiące...

Gość gość
Boze, dlaczego zostalas sama? Ja znalazlam sie na zyciowym zakrecie, pozwolilam mu zostac bo mamy dzieci. Ale boje sie takiego zycia, wiec glowa do gory. Zapewne jeates mloda,.z jednym dzieckiem dasz sobie rade;-)

Gość totylkoja__
Mam 31 lat, nie jestem już taka młoda, pierwsza ciąża, wielka miłość, długoletni związek i niestety, nie wyszło. Jestem kompletnie załamana i zdruzgotana, nie daję rady unieść ciężaru, który powinnam, a na samą myśl o przyszłości robi mi się najgorzej na świecie.

Gość gość
Nawet wolne i atrakcyjne mają problem, żeby po 30stce kogoś znaleźć, a co dopiero z dzieckiem :(

Gość gość
Oczywiscie, bedziesz bardzo szczęśliwa ze swoim dzieciaczkiem, a może i spotkasz kogoś, jest to mozliwe!

Gość gość
Facet nie jest wyznacznikiem szczęścia.... Ja mam męża i nie jestem z nim szczęśliwa, gdyby nie to, że mamy niepełnosprawne dziecko, to dawno rozstałabym się z nim. Ciesz się wolnością, dzidziusiem:-)

Gość gość
Macie niepełnosprawne dziecko a mimo to on przy Tobie jest. Doceń to.

Gość gość
jakie głupie te wasze rady... ciesz się wolnością-gdyby chciała być wolna nie szukałaby faceta. ciesz się dzidziusiem-który już do końca życia będzie przypominał jej o tym mężczyźnie. litości...cierpi a wy radzicie jej się cieszyć. naprawdę ma z czego...

Gość gość
Ja bym się związał z fajną 30tką, ale nie taką która ma za sobą wielką miłość.

Gość gość
gość dlaczego ?

Gość gość
Bo co można przeżyć z kimś kto miał już wszystko? Seks seksem, mogę być 2/3/4 partnerem, ale jeśli chodzi o wielką miłość to każdy normalny facet chce być jedyny.

Gość gość
ale jesteś super facet :-)

Gość gość
ja jestem fajną i zgrabną 30ka i wciąż nie spotkałam jeszcze swojej wielkiej miłości :-)

Gość gość
???

Gość gość
tak. mam juz meza. przez 1 rok bylam samotna matka. :)

Gość gość
ale miałaś farta,jak go wyrwałaś ?

Gość gość
gość dziś ale miałaś farta,jak go wyrwałaś ? x Powiedziałam mu, że ja zaakceptuje to, że on jest prawiczkiem a on zaakceptuje to, że mam dziecko. Zgodził się :) To taki typ porządnego faceta, którego każda chce za młodu tylko na kolegę ale na ojca się nadaje.

Gość gość
a to można nie zaakceptować tego że ktoś jest prawiczkiem albo dziewicą ? ja nie mogę...o co tu chodzi :-D w czym to przeszkadza :-D jedyna przeszkodą powinno być twoje dziecko, ale jego prawictwo ?????

Gość gość
dasz radę dziewczyno, lepiej się związać z kimś wartościowym, a nie jak tu ci radzą być z kimś byle by był. opanujcie się na boga! frustratki i desperatki. znam kilka samotnych matek i dobrze sobie radzą, na pewno lepiej niż użerając się z mężem/partnerem gnojkiem.

Gość gość
jak ktoś już napisał, samotne ładne panny mają problem ze znalezieniem normalnego faceta a co dopiero kobieta z dzieckiem. uważam że to zależy od szczęścia i od tego z jakimi ludźmi na co dzień obcujesz.

Gość gość
gość dziś Dla was kobiet normalny facet to ideał, mega atrakcyjny, bogaty itd. itp. to rzeczywiście macie problem znaleźć ideał bo ideałów nie ma.

Gość gość
nieprawda :-( mój ideał : spokojny, miły, uczciwy, taki z którym miałabym wspólne zainteresowania, ma być moim najlepszym przyjacielem,kochankiem i kimś w kim znajdę oparcie. kto mnie rozśmieszy gdy będzie mi smutno. a przede wszystkim żebyśmy oboje byli dla siebie partnerami i mogli liczyć na siebie nawzajem. to tak ogólnie. ale nie kasa i nie wygląd są dla mnie priorytetem :-(

Gość gość
gość dziś a to można nie zaakceptować tego że ktoś jest prawiczkiem albo dziewicą ? ja nie mogę...o co tu chodzi smiech.gif w czym to przeszkadza smiech.gif jedyna przeszkodą powinno być twoje dziecko, ale jego prawictwo ????? x Prawictwo to inaczej kalectwo a ty byś chciała kalekiego faceta?

Gość gość
gość dziś I tak go skreślisz jak nie bzykał innych przed Tobą!

Gość gość
wolałabym mieć dziecko i być sama, niż być bez dziecka z obecnym partnerem.

Gość gość
gość dziś wolałabym mieć dziecko i być sama, niż być bez dziecka z obecnym partnerem. x Takiego sobie wybrałaś mężczyznę na partnera to do kogo masz pretensje? Może powiedz jeszcze, że każdy facet jest taki sam. Wolałabyś by dziecko wychowywało się bez taty tylko dlatego, że lecisz na dupków i potem masz jakieś jazdy na wszystkich facetów.

Gość dama12334455
Szczęściiu nie raz trzeba pomóc. Może zaloguj się na darmowym portalu http://www.dyskoteka.co/ i tam odnajdz ponownie swoją miłość :)

Gość Marta Szcz
Hej, dzisiaj jest mój gorszy dzień. Nazywam się Marta, mam 31 lat i jestem w 4-tym m-cu ciąży. Oboje chcieliśmy tego dziecka. Znamy się 13 m-cy. Pol roku temu partner poszedł na terapię do psychologa i przez 4,5 m-ca było znacznie lepiej. Gdy zaszłam w ciążę partner zakończył terapię i 1,5 m-ca później wrócił egoizm oraz doszło wyżywanie się psychiczne. Ma tez zaburzenia seksualne, które w okresie terapii były słabsze i wszystko było na dobrej drodze. Wszystkie te problemy leczy alkoholem. Mieszkamy oddzielnie, a od pół roku w dwóch różnych miastach. Po staraniach, próbach rozmowy, powiedziałam, że albo idziemy na terapię partnerską albo nasz kontakt będzie dotyczył jedynie kwestii finansowych dziecka. On nie chce iść na terapię, a je nie chcę z takim nim być. Obecnie otrzymuję 1820 zl wynagrodzenia, a od lutego (po porodzie) będę otrzymywała 1450zl macierzyńskiego. 30 września kończy mi się umowa na obecnej stancji. Nie stać mnie, aby tu zostać. Wczoraj znalazłam pokoj do wynajęcia za 700 zl, dzisiaj właścicielka zadzwoniła z informacją, że przemyślała sprawę i w związku z tym, że jestem w ciąży (jestem szczególnie chroniona prawem) ona nie zgadza się na wynajęcie dla mnie pokoju. Mój dom rodzinny mieści się ponad 600 km stąd i nie mogę tam wrócić. Mieszka w nim mój brat z rodziną oraz moja Mama. Brat nie wyraził zgody, abym tam przebywała z dzieckiem.

Zadzwoń do właścicielki, że podpiszesz umowę najmu okazjonalnego, namów mamę / brata by pozwolili podać swoje adresy w razie ewentualnej eksmisji i sprawa powinna być rozwiązana.