Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada emocjonalna

Polecane posty

Gość gość

rani bardziej od tej fizycznej ?

Gość gość
mnie tak. czasem mam wrażenie ze wolałabym aby mój mężczyzna przyprowadził do domu babę i się z nia bzyknął na moich oczach niż ma ją kochac potajemnie i posowal mnie myslac o niej.

Gość Deviant
Co to w ogóle za podział? Co to ma za zadanie? Usprawiedliwić zdradę?:D Zdrada to zdrada. Zawsze podczas seksu są emocje, mniejsze, większe, ale są, więc bezsensu takie podziały.

Gość gość
Deviant a jak nie ma seksu? Tylko się intensywnie myśli o kimś, robi wszystko żeby się niby przypadkowo spotkać lub choćby zobaczyć z daleka, dąży do rozmów, flirtuje. I to wszystko. Czy to jest zdrada wobec partnera?

Gość gość
Zdrada fizyczna nie ale próba zdrady i zainteresowanie inna kobieta niż zona czy konkubina. Jesli mezczyzna tak postępuje znakiem tego jest zauroczenie zafascynowanie inna. Mezczyzna wtedy nie widzi i nie czuje ze krzywdzi. Ma świadomość tego ze idzie na dwa fronty. Ale chęć zaspokojenia lub chęć sprubowania czegos innego co do tej pory wzbudzilo fascynacje i chęć zaspokojenia tego.

Gość gość
Jestem facetem i doświadczyłem zdrady emocjonalnej, następnie zostałem zostawiony przez laskę. Nie chciałbym przeżywać coś takiego drugi raz, choć drugi raz pewnie byłoby już lżej. Kochałem tą dziewczynę jak nikogo. Zbierałem się po tym z rok czasu i jeszcze nie jest łatwo, ale wydaje mi się, że dopiero teraz - po niespełna 3 latach jestem gotów pokochac kogoś na nowo - przynajmniej tak mi się wydaje. Nie wiem, czy nie lepsza od zdrady emocjonalenj jest zdrada fizyczna, tym bardziej po pijaku. Wtedy, jeśli druga osoba bardzo żałuje i szczerze cierpi, sprawa wygląda inaczej. Tak, czy inaczej zdrada emocjonalna, to ogromne cierpienie dla drugiej osoby.

Gość gość
ja od 12 lat kocham jednego faceta, a w międzyczasie miałam chyba 6 innych nigdy nie wyznałam miłości żadnemu innemu :classic_cool:

Gość gość
Oj boli jestem z facetem od 12 lat. W miedzyczasie on sie chyba zauroczyl w kims ale szybko to urwal, aby byc ze mna. Jednak odkrylam, ze on do niej czqsem dzwoni po pijaku. Po protu krew mnie zalala jak zobaczylam polaczenie do niej. Wiem ze nie mysli o niej powaxnie ale to wnerwia.

Gość gość
zazdrosc jest jak pieprz - przepieprzone potrawy sa niejadalne

Gość gość
Fizyczna zdrada jest gorsza, ponieważ jednak dochodzi do obcowania cielesnego, przy emocjonalnej następuje walka z własnymi pragnieniami i pożądaniem, wszystko pozostaje w sferze marzeń, ponieważ jednak miłość do danej osoby jest ważniejsza od chwilowego romansu drugą osobą.

Gość 16:30 jeżeli nie zapominasz o partnerze, a takie coś zaczynasz odstawiać w stosunku do siebie i partnera, to robi się coraz bliżej zdrady. Jeżeli nie myślisz już o partnerze, jest Ci zbędny, ale z jakiegoś powodu z nim jesteś, to już są to początki zdrady, oczywiście dalej z tego wyniknie seks(według mnie najbardziej bolesny element zdrady). Tak to widzę, zgadzasz się?

Gość gość
gość wczoraj Fizyczna zdrada jest gorsza, ponieważ jednak dochodzi do obcowania cielesnego, przy emocjonalnej następuje walka z własnymi pragnieniami i pożądaniem, wszystko pozostaje w sferze marzeń, ponieważ jednak miłość do danej osoby jest ważniejsza od chwilowego romansu drugą osobą. xxxxxxxxx Nie zgadzam się. Seks może wyniknąć w różnych sytuacjach. Czasem chwila słabości, nieuwagi, zapomnienia. Zdrada emocjonalna, to głębokie uczucie do drugiej osoby i brak walki z tym, ucięcia tej znajomości, tylko ciągle więcej i bliżej... To boli najbardziej drugą osobę, kiedy się o wszystkim dowie - wówczas nagle się dowiaduje, że po kilku/kilkunastu latach razem, nagle jest sama!