Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksztalt szczeki.

Polecane posty

Gość gość

Czy istnieje taka mozliwosc by zmienic ksztalt szczeki, nie mam wady zgryzu...ale niestety jestem kobieta i mam dosc mocno zarysowana szczeke i chce to zmienic.Gdzie szukac pomocy?

Gość gość
to sie nadaje do mechanika samochodowego

Gość gość
Szczeka czy żuchwa? Chyba chodź o dolna żuchwę?

Gość gość
Jest taka mozliwosc teoretycznie, ale tego typu operacje wykonuje sie jedynie w Korei Pld.

Gość gość
Oczywiście że tak miałam podobny problem i miałam zabieg z którego jestem zadwolona u chirurga szczegowego Konrada Walerzaka z Warszawy.

Gość gość
Tak chodzi o dolna zuchwe, czy chirurg podejmie sie operacji gdy nie ma wady zgryzu?

Gość gość
Oczywiście nawet trudno sobie wyobrazić jakie ten doktor czyni cuda zmienił mi kształt szczeki teraz mam mniejszą i proporcjonalną efektem byłam mile zaskoczona wprost zmieniły mi się rysy twarzy. Mi też zmieniał kształt szczęki bez korygowania wad zgryzu.

Gość gość
I jak dlugo dochodzilas do siebie po zabiegu i ile to kosztowalo?

Gość gość
Tak ok. 2, tygodni na początku mogłam jeść tylko papki przez przez rurke ale efekt był widoczny od razu więc nie narzekam koszt to 8 tyś. Jestem zadwolona. Jeszcze jedno noc po operacji spędziłam w klinice rano pojechałam do domu pociągiem jestem z północno zachodniej części Polski

Gość gość
8 tysięcy za operacje szczęki? Coś bardzo mało zapłaciłaś, bo cena to około 15 tys zł. Ja miałam wysuwana sama brodę u Kobusa za 7 tys.

Gość gość
Jeśli nie masz wady to sie podejmie.

Gość gość
Zapłaciłam 8 tyś to prawda pewnie zależy co było robione a jak ktoś mi nie wierzy to mic mnie nie obchodzi.

Gość gość
Jest taki lekarz, a klinika nazywa się chyba ortognatyka - specjalista od poprawy kształtu szczęki, ale można zrobić też lekki zmiany np. botoksem (botox jaw), albo powiększając brodę macrolane.