Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie odezwę się do niego pierwsza!!

Polecane posty

Gość gość

Nie odezwę się bo zerwał ze mną a wiem, że jakbym się odezwała to tak jakbym przyznała się do winy ;( cierpię bardzo ale co zrobić... bardziej kolegom uwierzył niż mi

Gość gość
no i hooy nas to ..........

Gość gość
Bo szukam pocieszenia lub rady bym nie wyszła na kobietę desperacką po rozstaniu (nie obrażając innych kobiet) po prostu z poprzednim chłopakiem miałam nauczkę, że mnie zwyzywał i później żałowałam że się odzywałam. Cierpię bardzo chyba dopada mnie depresja ;(

Gość gość
Nie odezwę się do niego pierwsza xxxx dzięki za tą ważną dla świata informację.

Gość Taki_jeden_964
Przejdzie ci, znajdziesz lepszego i będziesz zadowolona jak ja że olałaś. I nie pisz że łatwo mi mówić, też bylem w depresji.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego sie nie odezwiesz pierwsza? Skoro zostalas o cos oskarzona a tego nie zrobilas to co za problem? rozumiem, ze nie chcesz byc nachalna i nie badz ale raz napisac mozesz to nic nie znaczy. przez takie kobiety jak ty rozpadaja sie cudowne zwiazki

Gość gość
Nie odezwę się bo uwierzył kolegom a mojej wersji nie chciał wysłuchać... i przez to mi jest przykro i nie chcę się tłumaczyć bo jak wtedy nie chciał wysłuchać to i teraz tego nie zrobi... duma mi nie pozwala się narzucać...

Gość gość
a co mu koledzy powiedzieli, ze zrobilas? i skad to wzieli?

Gość gość
Bo byłam na imprezie z pracy i tańczyłam z chłopakami a koledzy jego dzwonili ze jestem pijana a oni mnie w tańcu obracają i żeby mnie pilnował... ja nie byłam az tak pijana a nawet jak byłam to tańczyłam jak na weselu... nie było żadnego przytulańca, nie zarywałam do nich tylko mnie prosili do tańca... ja miałam świadomość i dużo myślałam o chłopaku na imprezie bo ja mam po alkoholu bardzo dużo uczucia do swojego chłopaka i myślę o nim...

Gość gość
24 rocznikowo

Gość gość
Powiedzenie o sobie, jak się czujesz z tym, że Ci nie wierzy oraz w ogóle o tym, jak było, to jest normalna sprawa, a nie przyznanie się do winy http://www.nvc.zgora.pl

Gość gość
Nie mam zamiaru cały czas ja się odzywać i się godzić... chcę zobaczyć czy mu naprawdę zależy... Jak jest wartościowym chłopakiem i mnie kocha to się odezwie a jak nie to życie jako singielka na pewno nie jest zła. Dzisiaj pierwszy raz coś zrobiłam co mi się chciało... wykąpałam się i zrobię sobie na jutro loki na procesję i założę ładną sukienkę i z mamą pójdę do tego posprzątałam mieszkanie całe i jest czysto i pachnie, z psem byłam kotu wymieniłam kuwetę, wstawiłam pranie... życie toczy się dalej... zobaczymy... mam takie przeczucie, że jutro przyjedzie lub się odezwie

Gość gość
Tez tak mam, łączmy się w bólu. :(

Gość gość
Tak jak mówię ja też cierpię. Ja co prawda z nim zerwałam, ale zawsze tak było i po 2 dniach nie wytrzymałam i pisałam i wszystko wracał do do normy jednak po jakimś czasie znów robił to samo, tym razem też tak było, zerwałam z nim jakoś juz miesiąc temu ale nie mógł uwierzyć, a tak na serio to już tydzień mija. I narazie się nie odezwał, jakieś tam oschle pisze ale czuje ze zaczyna tęsknić,

Gość gość
Dzisiaj na wieczór dobrze się czuję zobaczymy jutro... bedzie dobrze

Gość gość
Widzę ze jestes fajna dziewczyna. Jesteśmy do siebie podobne. Dosłownie gdybym siebie czytała i dlatego do Ciebie pisze by ci ulżyć bo i ja tego bym potrzebowała. Mam nadzieje ze jestes ze śląskiego ? To ja pisałam te 2 wiad, wcześniejsze. :)

Gość gość
Jestem ze śląska właśnie skąd wiedziałaś;)? Wiesz zaczynam się szanować i skoro on ze mną zerwał o błahą drobnostkę to nie będę do niego na kolana z przeprosinami chodziła... A niech wie co stracił... Przynajmniej to mi pomaga i ty tak samo powinnaś mieć takie podejście tak jest lepiej... 3 dni wypłakałam i trzeba dalej żyć... nie mam zamiaru się głodzić i wpadać depresję... trzeba się teraz stroić bo nie wiadomo czy nie wpadniemy na siebie a chciałabym wtedy ładnie wyglądać... zawsze dbałam o siebie ale przez 3 dni pozwoliłam sobie na nie mycie włosów bo mi się nic nie chciało tylko leżeć i zamulać i myśleć o nim

Gość gość
5 dzień ciszy... byłam na procesji potem jadę z rodziną do babci... trzeba żyć dalej ;) nie będzie źle... Na procesji było ciężko bo zawsze z nim chodziłam no ale co zrobić...

Gość gość
Narozrabiał to niech naprawia.

Gość gość
Jak kobieta pisze do was z żalem i że się poniża przed facetem to potraficie ją obrażać i tłumaczyć a kiedy ja piszę co i jak to nie potraficie wesprzeć na duchu? Jestem kobietą też potrzebuję zrozumienia i mądrej odpowiedzi a pomocy niema od was... olewacie temat a potrzebuję kogoś do rozmowy

Gość gość
Masz Facebooka ? To ja, ta dziewczyna która do Ciebie pisze.

Gość gość
Chciałabym się zobaczyć z Tobą. Ja katowice.

Gość gość
Ja Częstochowa, zrobiłam sobie detoks od facebooka bo ukrywam się.... i nie chce się dołować. Jak przejdzie to wejdę ale maila mogę podać mysia_1515@wp.pl

Gość gość
Nie wiem jak masz na imię ale wiem że jesteś z Katowic ja mam na imię Justyna... podam Ci fajną piosenkę https://www.youtube.com/watch?v=3als-4Ro1e4 bardzo piękna i nie dołująca ;) a poza tym ten piosenkarz ma coś w sobie

Gość gość
A skąd wiesz ze ja z katowic ? No nie możliwe ? Masz nick mysia ? Ja miałam mysia.15 ok 2 mies temu ; p my rzeczywiście jesteśmy podobne !

Gość gość
Bo się chwaliłaś wyżej post ;) słuchaj ja jadę do babci wieczorkiem będę, może jesteśmy przeznaczone na przyjaźń ;) jak coś to wejdę na forum i na maila bo oczekuję od Ciebie wiadomości fajnej ;) papapa :*

Gość gość
No niemożliwe :) Ok, to się odezwę za chwile.

Gość gość
Naprawdę chcesz, aby Twój związek zakończył się przez nieporozumienie? Może jednak jedną wiadomość wyślij? Nie chciał rozmawiać, bo był pod wypływem silnego wzburzenia. Może spróbuj postawić się w jego sytuacji? Teraz pewnie myśli, że nie odzywasz się, bo jesteś winna.

Gość gość
UWAGA!!!!!!!!!!! mysia_1515@wp.pl to znany adres email!!!!! pojawia się na wielu forach w Internecie!!!!!!!!!!!!! dostaniesz w załączeniu złośliwe oprogramowanie, które przejmie zdalnie kontrolę nad twoim komputerem.