Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gastroskopia boli?

Polecane posty

Gość gość

Mam skierowanie na zabieg. Właściwie nie obawiałam się tego, ale matka zaczęła mnie straszyć, że to takie traumatyczne przeżycie itp. Miał ktoś z Was?

Gość gość
Gastroskopia nie boli ale jest nieprzyjemna ale da się przeżyć.

Gość gość
wez z narkoza to nic nie bedzie bolec. przy tym psikanym znieczuleniu bardzo sie męczysz bo masz caly czas odruch wymiorny i uczucie ciagniecia w zoladku, bardzo nieprzyjemna sprawa.

Gość gość
By sie podleczyc powinno sie poc nasienie lnu dosc dlugo gotowane i geste jak kisiel.do tego zlikwidowac nadkwasote nie jesc slodyczy.Osobiscie picie piwa na chmielu nie innego syfu zaprawionego zolcia zwierzeca wyrownuje kwasnosc w zolodku.

Gość gość
Nie strasz ją rzeczywiście nie jest to miły zabieg ale da się przeżyć poza tym trwa krótko.

Gość gość
Też tak właśnie myślałam. Wiadomo, że będzie dyskomfort, ale lepsze to niż kilka godzin pod kroplówką, a tak miałam wczoraj. :/

Gość gość
ja mialam ze znieczuleniem ogolnym i jak sie obudzilam po gastro to czulam sie super, wyspana, zero dyskomfortu. mysle ze warto wydac te 200-250 pln na anestezjologa i sie nie męczyc.

Gość gość
Odradzam znieczulenie ogólne ten zabieg nie jest wart tego żeby robić narkoze.

Gość gość
niektorzy ludzie maja w glowie wiedzę rodem z PRLu i klepią glupoty, że narkoza jest szkodliwa (taaak, miliony osob sie po niej nie wybudziło...)