Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

albert7808

Recykling

Polecane posty

Gość Sarek32
Bartontech skupuje również sprasowane odpady styropianowe EPS. Dlatego watro o tym pomyśleć, jeżeli rzeczywiście generujecie spore ilości takich odpadów to może warto trochę na tym zarobić, tym bardziej że ponoszą koszty jego transportu :)

Gość gość
Jeżeli mieszkacie we ?Wrocławiu lub okolicach to polecam wam nawiązać współpracę z firmą www.recyklingtworzyw.com, która zajmuje się recyklingiem tworzyw sztucznych. Skupują odpady poprodukcyjne i wytwarzają regranulaty.

Gość Igor Szymański
Zgadzam się z wieloma wypowiedziami w tym temacie odnośnie zakupu maszyn recyklingowych, serwisu itd. W firmie Bartontech można liczyć na ogromną pomoc fachowców, którzy specjalizują się w tego typu sprzęcie. Dlatego jeżeli tylko chcesz się tym zająć i poszerzyć wiedzę na ten temat to warto się z nimi skontaktować.

Gość Aniaa382
O wiele lepsze dla naszej kieszeni, a zarazem nie szkodliwe dla planety jest skorzystanie ze strony http://sklepwieloryb.pl/ . Dzięki temu sklepowi nie musimy wyrzucać nie potrzebnych rzeczy, ponieważ wieloryb odkupi je od nas, znajdując tym rzeczom nowego właściciela, a my nie musimy się o nic martwić.

Gość gość
Szukasz firmy, która zajmuje się recyklingiem tworzyw sztucznych? Ja też poszukiwałam. W https://www.mag-bar.pl/ doskonale się sprawdzają! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z nimi!

Gość gość
W Opolu regularnie jeżdżę do www.orbieco.pl zostawić im trochę makulatury, kartonów i innych surowców gotowych do przetworzenia. Przy okazji zawsze kilka złotych do przodu i więcej miejsca w śmietnikach :)

Gość gość
Jeżeli poszukujecie odpowiedniej firmy, która zajmuje się przetwarzaniem surowców wtórnych to polecam wam zgłosić się do www.scinka.pl Zajmują się skupowaniem, przetwarzaniem i sprzedawaniem surowców. Sam z nimi współpracuję od dawna i mogę ich polecić również wam.

Gość gość
Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Torunia polecam nawiązać współpracę z firmą www.recykling-karat.pl Zajmują się recyklingiem baterii, starego sprzętu, odpadów budowlanych oraz tworzyw sztucznych. Działają bardzo profesjonalnie.

Gość gość
W Bielsku-Białej znajduje się świetna firma, która zajmuje się recyklingiem. Jeżeli posiadacie odpady wykonane z tworzyw sztucznych lub chcecie zakupić przemiał z tworzyw sztucznych to polecam wam zgłosić się do firmy www.recyklingskup.podlasie.pl Mają bardzo dobre stawki.

Gość Martynaxx
Ostatnio bardzo dużo słyszy się o poprawnym gospodarowaniu odpadami – w szczególności przeterminowaną żywnością oraz niebezpiecznymi substancjami, które nie mogą być już wykorzystane tak, jak powinny na początku. Dlatego również i ja zainteresowałam się tą tematyką i poczytałam trochę o tym całym zarządzaniu pozostałościami oraz o przedsiębiorstwach, które się tym zajmują.http://kamienicaarteco.pl/sekrety-utylizacji-wszystkich-rodzajow-odpadow/

Gość gość
Wszystkim osobom mieszkającym na Podlasiu, które poszukują sprawdzonej firmy zajmującej się recyklingiem polecam zgłosić się do www.recyklingskup.podlasie.pl Jeżeli macie jakieś odpady z surowców wtórnych to warto je do nich sprzedać.

Gość gość
gość 2018.06.25 Szukasz firmy, która zajmuje się recyklingiem tworzyw sztucznych? Ja też poszukiwałam. W https://www.mag-bar.pl/ doskonale się sprawdzają! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z nimi! Recykling strasznie wazna sprawa. Mag-bar faktycznie sie tym zajmuje i warto korzystac z ich uslug. Przeciez musimy dbac o nasze srodowski bo kto inny o nie zadba jak nie my?

Gość gość
Wszystkim z województwa śląskiego polecam nawiązać współpracę z firmą www.pphuorion.pl Zajmują się skupowaniem, przetwarzaniem oraz sprzedażą przetworzonych surowców wtórnych. Moja współpraca z nimi trwa już trochę czasu, więc mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.

Gość gość
No ja nie mam z tym najmniejszych problemów., uważam, że każdy z nas powinien troszczyć się o środowisko naturalne i starać się, aby wszystko z nim było okej. Polecam http://ekomarmax.pl/ zajmują się utylizacja odpadów, więc warto się do nich zgłaszac

Gość Pokazpazur

Jak elektrośmieci to polecam bardzo agorecykling.pl zarówno pod względem jakości obsługi, jak i kontaktu z klientem. Nie mogę powiedzieć złego słowa, kolejna kwestia to ceny, tutaj również wszystko jest w jak najlepszym porządku. Można śmialo polecić i polecać znajomym, póki co się nie zawiodłam

Jeśli chodzi o części samochodowe i ich recykling, to raczej nie można zapominać o firmie Unimetal Recycling, ponieważ to największe polskie centrum recyklingu katalizatorów. Zajmują się skupowaniem i przerabianiem takich części już od lat i mają swoje laboratoria, więc na pewno warto rozważyć współpracę z nimi. Tutaj w razie czego macie ich stronę, na której znajdziecie aktualny cennik i wiele innych informacji: https://unimetalrecycling.pl/.

Wszystkim osobom, które rozglądają się za sprawdzoną firmą zajmującą się recyklingiem polecam nawiązać współpracę z https://www.recykling-karat.pl/ Są doświadczoną firmą, która zajmuje się recyklingiem zgodnie z zasadami.

Gość gość

Wszystkim osobom z województwa podlaskiego, które rozglądają się za sprawdzoną firmą zajmującą się recyklingiem polecam skontaktować się z www.recyklingskup.podlasie.pl Firma ta ma spore doświadczenie w recyklingu i stawia na dbanie o środowisko w pierwszej kolejności.

Recykling jest ważny, jednak czasem są odpady, z którymi nie do końca wiadomo, co zrobić. W takich sytuacjach wszystkim z Wrocławia i okolic polecam https://markur.com.pl/ Dzięki nim pozbędziecie się problematycznych odpadów takich jak gruz budowlany, kruszywa czy ziemia. Zapewniają szybką i sprawną obsługę na najwyższym poziomie.

Gość Sat

very interesting!

Gość wifik

Z kolei z łódzkiego dobra firma w tym zakresie to firma Sawo Recykling. Wywożą gruz i  odpady budowlane  a także ziemię, azbest, odpady zielone, styropian, drewno czy odpady wielkogabarytowe (np. stare meble, kartony. Mega solidna firma, dobrze się u nas sprawdzili. Ceny mają rozsądne.

Gość adamD

Sprawdzona firma od recyklingu tworzyw sztucznych, elektroodpadów czy baterii to toruński Karat Elektro Recykling www.recykling-karat.pl  Co więcej w grę u nich wchodzi także niszczenie akt i dokumentów oraz dysków twardych. 100 % solidności i profesjonalizmu, warto mieć na nich namiar.

Gość gość

Jeżeli mieszkacie na terenie województwa podlaskiego i rozglądacie się za porządną firmą, która zajmuje się recyklingiem i skupowaniem surowców wtórnych to polecam wam skontaktować się z recyklingskup.podlasie.pl Sam z nimi współpracuję i mogę powiedzieć że warto się do nich zgłosić.

Gość kertty

Prowadząc warsztat samochodowy często mam styczność ze zużytymi już metalowymi elementami. Wychodzę z założenia, że każdy grosz się liczy, zatem raz na jakiś odwiedzam firmę Lebal - lebal.com.pl . Podjeżdżam, wyceniają mam sprawę z głowy. Konkretnie i na temat.