Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjjiiijjj

Schudłam 4 kg a nie widać roznicy

Polecane posty

Gość gośćjjiiijjj

Mam 174 cm. Waga wyjściowa 72.5 teraz 68.5. Dieta MZ plus ćwiczenia ok 30 min praktycznie codziennie. Odchudzanie zaczęłam miesiąc temu. Niby wszystko ok ale rozmiar spodni dalej ten sam. Brzuch trochę mniejszy a jednak ciągle duży - najgorzej oczywiście wieczorem bo rano w miarę płaski - do czasu gdy zjem lekkie śniadanie. A najgorsze jest to ze nikt nawet nie zauważył. I mowie o osobach które nie widuje zbyt często. Zaczyna brakować mi motywacji co mam robić by to ciało nabrało kształtu

Gość gość
Hej! Szybko udało Ci się pozbyć 4 kg a to jest ogromny sukces!!! bardzo możliwe, że schudłaś na tych częściach ciała, które ćwiczyłaś. Nogi, ręce. Spokojnie czekaj na dalsze efekty :) ale ćwicz brzuch :) Pozdrawiamy masz pytania? pisz pytanie@buraczek.pl

Gość gośćjjttjj
Dziękuję za odpowiedź. Ciesze się z ubytku wagi i jest lekka różnica w wyglądzie brzucha który właśnie ćwiczę ale niestety nie ma aż takich efektów jakich spodziewałam się po utracie tych 4 kg. Mam nadzieje ze za miesiąc stracę kolejne 4 a wtedy w końcu dobrze poczuje się we własnym ciele. Pozdrawiam

Ty chciałabyś przy -4 kg rozmiar spodni zmieniac? Dziewczyno :D :D :D 4 kg róznicy to moze być widoczne u kogoś, kto wazy 48-54 kg, a nie przy 70 :D

Gość gość
Hej aqua Marine właśnie miałam cicha nadzieje ze zmieszczą się w stare spodnie sprzed ciąży ale myślę że jeszcze brakuje mi jakieś 3 kg żeby je dopiąć. No nic pierwsze koty za płoty a teraz czeka mnie dalsza walka. ;)

To sprawa nie tylko kilogramów/tłuszczu ale i mięśni - po ciąży możesz mieć słabsze mięśnie brzucha,a co za tym idzie będzie on większy niż przed ciąża przy tej samej wadze. To samo biodra - po ciąży normalnie zostaje dodatkowe 2-4cm bo się miednica rozszerza.

Gość gość
Dziękuję. Tak faktycznie przed ciążą byłam inaczej zbudowana. Nic nie pozostaje tylko dalej ćwiczyć i trzumać się diety. A tobie gratuluję zrzucoonych kg

Gość gość
Ćwiczenia powinny pomóc. Na początek polecam poszukanie dobrego kursu nordic walking przez stronę http://www.nordwalk.pl/ i myślę, że po tego typu ćwiczeniach powinna być też widoczna różnica w sylwetce

Gość AstaLawista
Może tu znajdzie się odpowiedź: http://www.polskatimes.pl/artykul/3693990,jak-szybko-schudnac-i-miec-plaski-brzuch,id,t.html w końcu artykuł mówi o tym jak szybko schudnąć, ale i zdrowo. Warto się z nimi zapoznać.

Gość gość25
nie widzisz różnicy, bo ta pojawia się po utracie ok. 7 kg, także za miesiąc będziesz mogła dopiąć spodnie, po kolejnych 7 kg przeskoczysz na rozmiar mniej

Gość gość25
ale nie chudniesz zapewne z 70 kg? jak masz małą wagę początkową to różnice widać szybciej, chociaż rozmiaru na 1 w dół pewnie nie zmieniłaś