Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pierwszy raz z prostytutką to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość gość

Mam już 21 lat i jeszcze nigdy nie byłem z kobietą. Co gorsza z powodu swojego wyglądu nie mam najmniejszych szans na związanie sie z jakąkolwiek. Postanowiłem że przeżyje swój pierwszy raz z prostytutką z roksy. Wiem że nie zmieni to moich relacji z kobietami ale przynajmniej zobacze jak to jest uprawiać seks.

Gość gość
Dobry. Potem jak bedziesz miał dziewczynę będziesz wiedział co robic.

Gość gość
Powiem tak: będziesz tego żałował a co gorsze możesz się zniechęcić do seksu bo odbędzie się to w sposób mechaniczny i być może bardzo krótko. Nie poddawaj się w poszukiwaniach Macie pytania piszcie pytanie@buraczek.pl

większość normalnych facetów tak zaczyna. Nikomu nie chce się latać za dziewczynami które same nie wiedzą czego chcą skoro można zapłacić i czekać aż sama przyjedzie :)

Gość gość
Dziewczyny raczej miał nie będę ponieważ mam duże problemy z wyglądem. W zasadzie nigdy żadna dziewczyna nie interesowała się mna na poważnie więc wszystkie argumenty typu poczekaj na prawdziwą miłość są bez sensowne

Gość gość
Mój pierwszy raz był z prostytutką, heh pamiętam jak sam tutaj pytałem co sądzą, oczywiście ja byłem zdecydowany. Pomysł taki se, zazwyczaj seks jest bez uczuć, czysta mechanika, zalezy na jaką laske trafisz, z niektórymi idzie zawiązać rozmowę i odrazu seks jest fajniejszy. Ja ci taka amatorka wyskoczy to lipa nie seks a jak trafisz na taką co sie przykłada, uśmiecha się i próbuje cie podniecić to git. Możesz iść, czemu nie. Najwyżej będziesz miał doła :D ja miałem bo sobie uświadomiłem że seks bez uczuć to g****o.